Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ΑΠΑΤΕΩΝΑς



Γυναίκα αστυνομικός παγίδεψε τον απατεώνα με τα τροχαία

Λίγο η ψυχραιμία μιας ηλικιωμένης που προσποιήθηκε ότι συμφώνησε να πληρώσει 12.000 ευρώ για να μην πάει φυλακή η κόρη της που τάχα προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο και λίγο η εμπειρία μιας γυναίκας αστυνομικού που ανέλαβε να πάει αντί γι' αυτήν στο ραντεβού για την πληρωμή, οδήγησαν στην σύλληψη του «εισπράκτορα» της σπείρας απατεώνων!



Πάτρα:Απατεώνας άρπαξε 12.000 ευρώ από ηλικιωμένη

Δεν σταματούν την δράση τους οι απατεώνες που δρουν ανεξέλεγκτοι στην περιοχή της Πάτρας, και μάλιστα με αξιοσημείωτη επιτυχία, καθώς καθημερινά βρίσκουν ως θύματα ανυποψίαστους ηλικιωμένους που πείθονται στα κάθε είδους «παραμύθια» τα οποία τους σερβίρουν.



Αχαΐα: Απατεώνας παρίστανε τον εκπρόσωπο του Ταμείου Κληρικών Ελλάδας!

Όταν η χήρα διαπίστωσε το λάθος της, αισθάνθηκε τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια της. Το παζλ συμπληρώθηκε...

 

Χανιά: Ζητούσε εισιτήριο από τουρίστες για είσοδο σε… εκκλησιαστικό χώρο

Στο… στόχαστρο ενός απατεώνα μπήκαν οι τουρίστες σε περιοχή των Χανίων που βρήκε έναν απίστευτο τρόπο για να τους εξαπατήσει βγάζοντας αρκετά χρήματα.



Προφήτης ή απατεώνας: ο David Meade λέει πως το τέλος του κόσμου αρχίζει στις 23/9 - 7 χρόνια καταστροφής μας περιμένουν

Το τέλος του κόσμου στις 23 Σεπτεμβρίου αυτής της χρονιάς έχει προβλέψει ο «ειδικός ερευνητής» David Meade υποστηρίζοντας ότι ένας αστερισμός θα εμφανιστεί στον ουρανό της Ιερουσαλήμ, όπως προφητεύεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη και θα σημάνει την αρχή του τέλους.