Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Απαγορευτικό απόπλου



Kανονικά τα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά και Λαύριο – Σε ισχύ η απαγόρευση απόπλου από τη Ραφήνα

Κανονικά διεξάγονται από το μεσημέρι τα δρομολόγια των πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά για τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, μετά τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών. Για τα νησιά του Αργοσαρωνικού τα δρομολόγια πραγματοποιούνται μόνο με πλοία κλειστού τύπου.



Σε ισχύ, έως τις 18:00, το απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ έως τις 18:00 θα παραμείνει το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου λόγω των ισχυρών βόρειων ανέμων που εξακολουθούν να πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, οι οποίοι, σύμφωνα με την ΕΜΥ, φθάνουν τοπικά τα 8 με 9 μποφόρ.



Σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου λόγω των ισχυρών βόρειων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και που φθάνουν κατά τόπους στο Αιγαίο τα 8 με 9 μποφόρ.

Για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια εκτελούνται μόνο με πλοία κλειστού τύπου, ενώ κλειστή είναι η γραμμή Αγ. Μαρίνα-Νέα Στύρα.



Απαγορευτικό απόπλου: Δείτε ποια δρομολόγια δεν θα εκτελεστούν από Πειραιά-Ραφήνα

Οι θυελλώδεις άνεμοι που σαρώνουν τη χώρα δημιούργησαν προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες.

Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής δεν θα εκτελεστούν τα δρομολόγια από Ραφήνα έως τις 16.30 και από Λαύριο έως τις 17.00.

Στις 16.30 θα αποπλεύσει από Πειραιά το Speedrunner για Σέριφο-Σίφνο-Μήλο



Θυελλώδεις άνεμοι προκαλούν προβλήματα στα λιμάνια - Απαγορεύτικά στην Αττική

Οι θυελλώδεις άνεμοι που σαρώνουν όλη τη χώρα έφεραν, νωρίς το πρωί, απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου. Σταδιακά, όμως, η κατάσταση ομαλοποιείται. Μεγάλα προβλήματα στο αεροδρόμιο των Χανίων.

 



Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου λόγω των ισχυρών ανέμων

Παραμένουν τα προβλήματα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια λόγω των ισχυρών βόρειων ανέμων που πνέουν στο Αιγαίο και κατά τόπους φτάνουν τα 9 μποφόρ. Σε ισχύ θα είναι έως τις 17:00 το απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Πειραιά.