Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ



Το ΦΕΚ της τελευταίας «απαγόρευσης»

Στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως δημοσιοποιήθηκε αργά χθες το βράδυ η Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Υγείας, και Παιδείας και Θρησκευτικών αναφορικά με την παράταση έως τις 3 Μαΐου των περιορισμών για τις Εκκλησίες.



ΕΚΤΑΚΤΟ – Τι θα λέει η ΚΥΑ για τις απαγορεύσεις στην Εκκλησία μέχρι 28 Απριλίου

Νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση υπεγράφη, σήμερα, 16 Απριλίου, εκ μέρους των Υπουργών Παιδείας κ. Νίκης Κεραμέως και του Υπουργού Υγείας κ. Βασιλείου Κικίλια περί απαγορεύσεων στη κανονική λειτουργία των χώρων λατρείας μέχρι 28 Απριλίου 2020, λόγω της απειλής εξαπλώσεως του κορωνoϊού.
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ της ισχύος της ΚΥΑ 6-4-2020 εως 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ.



Απαγορεύσεις στα βασιλικά γεύματα: Δεν τρώνε όστρακα, δεν πίνουν νερό βρύσης

Νομίζετε ότι το fancy φαγητό των εστιατορίων με αστέρια Michelin, που κατά καιρούς έχετε επισκεφθεί, αποτελούν το αποκορύφωμα του πολυτελούς δείπνου; Σκεφτείτε το ξανά. Όσο υπέροχα κι αν είναι αυτά τα γεύματα, αφορούν σε ένα κάπως μεγαλύτερο κοινό.



Προσοχή σε όσους ταξιδεύουν στο εξωτερικό

Περιμένεις πως και πως τις διακοπές. Ετοιμάζεις βαλίτσες, τι θα πάρεις μαζί σου, τι χρειάζεσαι και τι όχι. Και φυσικά πρώτη και καλύτερ μπαίνει στη βαλίτσα η φωτογραφική μηχανή!

Θες να αποτυπώσεις κάθε στιγμή απ’ το ταξίδι σου. Ένα στενό δρομάκι, ένα ωραίο κτίριο, την αγαπημένη σου καφετέρια, λουλούδια, μουσεία και η λίστα είναι ατελείωτη.