Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Άντζελα Δημητρίου



Ο Άγγελος Πυριόχος αποκάλυψε γιατί η Άντζελα Δημητρίου του πέταξε μία καρέκλα

Το παρασκήνιο πίσω από τον τσακωμό που είχε με την Άντζελα Δημητρίου αποκάλυψε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης την Τρίτη 9/4 ο Άγγελος Πυριόχος. Όπως είπε, η τραγουδίστρια πριν από χρόνια του είχε πετάξει μία καρέκλα.



Α.Δημητρίου: Αποχαιρέτησε τον Τ.Βοσκόπουλο - «Ήσουν για όλους ο αγαπητός Τόλης το πρότυπο του οικογενειάρχη»

Η Άντζελα Δημητρίου που είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Τόλη Βοσκόπουλο τον αποχαιρέτησε με μία μακροσκελή ανάρτηση στα social media.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που τον αποχαιρέτισαν με αναρτήσεις του είναι κι η Άντζελα Δημητρίου, η οποία είχε συνεργαστεί μαζί του κατά το παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: 



Άντζελα Δημητρίου: Βραβεύτηκε από την ΕΛ.ΑΣ. για την προσφορά της στο τραγούδι - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Η Άντζελα Δημητρίου τιμήθηκε από την ελληνική αστυνομία για την προσφορά της στο ελληνικό τραγούδι.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην τελετή απονομής στο νυχτερινό μαγαζί «Έναστρον» για να δεχθεί το βραβείο της «για το ήθος και την προσφορά της στο ελληνικό τραγούδι».



Άντζελα Δημητρίου: Στο χειρουργείο μετά τη μεγάλη της συναυλία

Πριν λίγες μέρες έδωσε τη μεγάλη συναυλία της για τα 40 χρόνια της στο τραγούδι η Άντζελα Δημητρίου και αμέσως μετά μπήκε στο χειρουργείο. Η λαΐδη του ελληνικού τραγουδιού υπεβλήθη σε μια λεπτή χειρουργική επέμβαση στις φωνητικές της χορδές και όλα πήγαν καλά.



Άντζελα Δημητρίου: «Είμαι μόνη μου πάρα πολύ καιρό! Δεν θέλω σύντροφο! Με κούρασαν!»

Η Άντζελα Δημητρίου μοιάζει να έχει πάρει καιρό τις αποφάσεις της και της τηρεί. «Είμαι μόνη μου πάρα πολύ καιρό. Δεν θέλω σύντροφο. Έχω πάθει ανοσία. Στη σημερινή εποχή που ζούμε είναι οι περισσότεροι ψεύτες και υποκριτές.



Άντζελα Δημητρίου: «Πέρασα κατάθλιψη και έκλαιγα σαν μωρό παιδί»

«Έχω μετανιώσει είναι γιατί πληγώθηκαν τα παιδιά μου από δύο απαίσιους πατεράδες».