Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Αντώνης Καφετζόπουλος



Ο Αντώνης Καφετζόπουλος αποχαιρετά τη Ρίκα Βαγιάνη με μία σπάνια φωτογραφία από το «Μινόρε της αυγής»

«Ρίκα Ρικάκι, τι να πω τώρα;».

Με αυτή τη φράση, μια σπάνια φωτογραφία, θλίψη και πολλές αναμνήσεις αποχαιρέτησε ο Αντώνης Καφετζόπουλος τη Ρίκα Βαγιάνη.



Αντώνης Καφετζόπουλος: Ζω μια όμορφη σχέση εδώ και δύο χρόνια

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο οποίος χώρισε από τη σύζυγό του, εδώ και δύο χρόνια, όπως παραδέχεται ο ίδιος, ζει ευτυχισμένα στο πλευρό της σκηνοθέτιδος Βάσως Μιχαλοπούλου. Ο ταλαντούχος ηθοποιός σε συνέντευξή του στην Real  μιλάει για την προσωπική του ζωή σε μία σπάνια εξομολόγησή του.

Ο χρόνος που περνά σε φοβίζει;



Ο Αντώνης Καφετζόπουλος αποκαλύπτει την ηλικία του

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος είχε γενέθλια πριν από πριν λίγες μέρες και ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς του φίλους για τις ευχές τους. Ο δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε την ηλικία του, ενώ φρόντισε να δώσει συμβουλές στους νεότερους και όχι μόνο.

Υπογράμμισε ότι ο κόσμος αλλάζει και ανέβασε μια φωτογραφία του όταν ήταν 18 ετών, τονίζοντας ότι και ο ίδιος έχει αλλάξει.



Ο Αντώνης Καφετζόπουλος μιλά για τη μάχη του κατά της κατάθλιψης

«Υπάρχει ένα ιστορικό στην οικογένεια, ο παππούς μου αυτοκτόνησε, ο πατέρας μου πέρασε μια μεγάλη κρίση κατάθλιψης, ίσως όλα αυτά να σχετίζονται και με το δικό μου πρόβλημα ως προς το κομμάτι της κληρονομικότητας. Πλέον παίρνω τα φάρμακά μου και έχω μάθει να διαχειρίζομαι την κατάθλιψή μου», εξομολογείται ο Αντώνης Καφετζόπουλος, σε συνέντευξή του στο «Έθνος».