Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

αντιπαράθεση



Βουλή συνεχίζεται η αντιπαράθεση

Συνεχίζεται, για δεύτερη μέρα, η συζήτηση στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Η ένταση που «σημάδεψε» την χθεσινή συνεδρίαση, παραμένει και σήμερα, με αναφορές εκατέρωθεν σε κότερα και σχέσεις με τη χούντα.

 



"Ο ΣΚΑΪ μεταδίδει πρώτος πριν φουντώσει η φωτιά - Λες και γνωρίζουν..."

Σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης φαίνεται να εξελιχθούν τα μέτωπα των πυρκαγιών που σαρώνουν την Ελλάδα από το μεσημέρι της Δευτέρας.

Μήλο της έριδος ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ....

Σάλο έχει προκαλέσει ανάρτηση στενού συνεργάτη του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη που αφήνει υπόνοιες για... ευθύνες του ΣΚΑΪ, ενώ οι φωτιές κατακαίνει την Αττική με πολλά μέτωπα.



Αντιπαράθεση κυβέρνησης - αντιπολίτευσης για τα Μέσα Μεταφοράς

"Πόλεμος" με αριθμητικά στοιχεία για την πορεία των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας, ξέσπασε το πρωί στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης του αντιπροέδρου της ΝΔ, Κωστή Χατζηδάκη.



Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση Ουάσινγκτον- Πεκίνου

Αποφασισμένη να τεντώσει το σχοινί στις εμπορικές σχέσεις με την Κίνα εμφανίζεται η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters έως την Παρασκευή θα ανακοινώσει την επιβολή δασμών ύψους 60 δισ.



Σφοδρή αντιπαράθεση Πολάκη - Γεωργιάδη

«Αυτό που κουβεντιάζουμε σήμερα είναι η κορυφή ενός από τα τρία παγόβουνα που προσέκρουσε και βούλιαξε η χώρα» σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, κατά την ομιλία του στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης για τη σύσταση Προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση της Novartis.



«Ώρα του Πρωθυπουργού»: Προς μετωπική Αλ. Τσίπρα - Κυρ. Μητσοτάκη στη Βουλή

Αντιπαράθεση για τα θέματα της ασφάλειας και της εγκληματικότητας αναμένεται να έχουν σήμερα το πρωί στη Βουλή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.