Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

αντιολισθητικές αλυσίδες



Καιρός: Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία

Απαραίτητη είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στη διαδρομή προς το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας – Καϊμάκτσαλαν, στην Πέλλα.

Σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, απαιτούνται αλυσίδες στον οδικό δίκτυο Άρνισσας από το 17ο χιλιόμετρο έως το χιονοδρομικό λόγω χιονόπτωσης και παγετού.



Κεντρική Μακεδονία: Που είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες

Απαραίτητη είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε ορεινά τμήματα του οδικού δικτύου της Κεντρικής Μακεδονίας λόγω δυσμενών καιρικών φαινομένων.



Κακοκαιρία: Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Με προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων από το 124ο έως το 195ο χλμ της Κορίνθου-Καλαμάτας στο ρεύμα προς Καλαμάτα λόγω ισχυρής χιονόπτωσης στο ύψος του αυτοκινητόδρομου.



Σε κλοιό χιονιά η κεντρική Μακεδονία: Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες σε ορισμένα σημεία του οδικού δικτύου της Κεντρικής Μακεδονίας λόγω κακοκαιρίας, χιονόπτωσης και παγετού, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας.



Δείτε πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Στα λευκά “έχουν ντυθεί” αρκετές περιοχές της χώρας με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί παγετός σε πολλά σημεία και να χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες.



Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Αντιολισθητικές αλυσίδες απαιτούνται σε τμήμα του οδικού δικτύου της Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και στην Ημαθία λόγω της χιονόπτωσης.