Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

αντικαταστατης



Κατρούγκαλος: Ο αντικαταστάτης του Σόιμπλε μπορεί να είναι σκληρότερος

Για τις αλλαγές στη Γερμανία και την αντικατάσταση του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος.



Θέλουν τον Αβραμόπουλο διάδοχο του Γιούνγκερ

Στις Βρυξέλλες, στους κόλπους του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόµµατος, το τελευταίο διάστηµα συζητείται ένα όνοµα Ελληνα πολιτικού για τη διαδοχή του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ στη θέση του επικεφαλής της Κοµισιόν, δεδοµένου ότι ο τελευταίος µε πρόσφατες δηλώσεις του στη Γερµανική ∆ηµόσια Ραδιοφωνία αποκάλυψε ότι δεν σκοπεύει να διεκδικήσει δεύτερη θητεία το 2019.



O Παναθηναϊκός ξεκίνησε να ψάχνει τον αντικαταστάτη του Μπεργκ

Μπορεί ακόμα ο Μάρκους Μπεργκ να ανήκει στον Παναθηναϊκό, αλλά εκεί που έχουν φτάσει τα πράγματα θα θεωρείται μεγάλη έκπληξη αν ο πρώτος σκόρερ των... πρασίνων παραμείνει στην ομάδα. 

Στο «τριφύλλι» έχουν αρχίσει ήδη την προσπάθεια να βρουν τον αντικαταστάτη του, κάτι που όπως αναφέρει η «Live Sport» έχει επωμιστεί ο Νίκος Λυμπερόπουλος. 



Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Νίκου Καρβέλα στο Star Academy

Ήταν το Live της χρονιάς. Όσοι είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν το Star Academy του περασμένου σαββάτου, δεν το μετάνιωσαν, καθώς είχαμε πολλά χρόνια (από την εποχή του Fame Story και της Άσπας Τσίνα) να παρακολουθήσουμε τέτοιο μαλλιοτράβηγμα στον αέρα.



Σαρκοζί σε Φιγιόν: Βρες τον αντικαταστάτη σου!

Η… βαλίτσα φαίνεται πως έχει παρατραβήξει. Και μπροστά στο φάσμα της ταπεινωτικής ήττας της Δεξιάς στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές στη Γαλλία, ο Νικολά Σαρκοζί αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Και έστειλε… αγγελιαφόρο στον Φρανσουά Φιγιόν για να του κομίσει το μήνυμα: παραιτήσου!



Ο ιταλός Ταγιάνι υποψήφιος αντικαταστάτης του Μάρτιν Σουλτς

Η κεντροδεξιά ομάδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης εξέλεξε τον Αντόνιο Ταγιάνι ως υποψήφιο αντικαταστάτη του σοσιαλιστή Μάρτιν Σουλτς, πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μία κίνηση που θα μπορούσε να ενθαρρύνει τις απαιτήσεις για τον ανασχηματισμό άλλων υψηλόβαθμων θέσεων στην ΕΕ.