Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

αντικατασταση



Αυτές οι τροφές -σχεδόν- αντικαθιστούν το νερό

Από την παιδική μας ηλικία ακούγαμε τον μύθο πώς χρειαζόμαστε οκτώ ποτήρια νερό, κάθε ημέρα. Η επιστήμη όμως πίσω από τον θρυλικό κανόνα αποδυναμώθηκε καθώς παρέλειψε να λάβει υπ’ όψιν σημαντικές μεταβλητές. Για παράδειγμα, αν ζεις σε ξηρό κλίμα, πόσο νερό άρα ιδρώτα θα χάσεις κάνοντας power γιόγκα και πόσα τρόφιμα καταναλώνεις κατά τη διάρκεια της ημέρας τα οποία είναι γεμάτα νερό.



Η συμβουλή του διατροφολόγου - Με τι αντικαθιστάμε το κρέας για την Σαρακοστή

ΕΡΩΤΗΜΑ

Τελικά ένας διατροφολόγος θα συμβούλευε με σιγουριά σε έναν πελάτη του να γίνει χορτοφάγος και να κόψει εντελώς το κρέας;

 

  

ΑΠΑΝΤΗΣΗ



Είναι δυνατόν να απειλείται τo smartphone ;

Δέκα χρόνια μετά την αστραπιαία κατάκτηση του κόσμου, η κυριαρχία του smartphone απειλείται; Η αγορά σημειώνει κάμψη, τα άλλα gadget πολλαπλασιάζονται, αλλά οι ειδικοί δεν σκοπεύουν να ενταφιάσουν ένα αντικείμενο που έχει βαθιά αλλάξει τον τρόπο της ζωής μας.



Sputnik: Προσωπική απόφαση Κοτζιά η αντικατάσταση του Ελληνα πρεσβευτή στη Μόσχα

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει η αντικατάσταση του Ελληνα πρεσβευτή στη Μόσχα, σύμφωνα με το Sputnik.

«Η απόφαση ελήφθη και την πήρε προσωπικά ο Ελληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς», ανέφερε πηγή του Sputnik.



Την αντικατάσταση Ταφύλλη ζητά η ΝΔ

«Επιχειρώντας να αποσείσει τις δικές του ευθύνες για την τραγωδία της ανατολικής Αττικής, o Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να τοποθετήσει στη θέση του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας τον κ.



Δωρεάν διαβατήρια για τους πυρόπληκτους

Δωρεάν αντικατάσταση των διαβατήριων τους θα έχουν οι πυρόπληκτοι.

Οι  πυρόπληκτοι εφόσον το επιθυμούν, μπορούν να αντικαταστήσουν τα καταστραμμένα από τη φωτιά διαβατήρια τους μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2018 - Τα νέα διαβατήρια θα έχουν χρονική ισχύ αντίστοιχη των καταστραφέντων.