Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 -

αντιδρασεις



Φθιώτιδα: Έκλεισαν την παλιά εθνική οδό οι κάτοικοι του Καραβόμυλου

Αποφασισμένοι εμφανίζονται οι κάτοικοι της Ανατολικής Φθιώτιδας για το θέμα του hot spot στο στρατόπεδο που βρίσκεται μέσα στον αστικό ιστό της περιοχής.

Το μεσημέρι της Παρασκευής κατέβηκαν με μαύρες σημαίες στο δρόμο και έκλεισαν συμβολικά την παλαιά εθνική οδό στον κόμβο του λιμανιού της Στυλίδας.



Συμφωνία των Πρεσπών:Αυστηρή προειδοποίηση 22 Μητροπολιτών της Μακεδονίας

Ξεκάθαρο μήνυμα στην Πολιτειακή και πολιτική ηγεσία να μην υπερψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών στέλνουν με κοινή επιστολή οι 22 μητροπολίτες της Μακεδονίας, εκφράζοντας παράλληλα την κάθετη αντίθεσή τους σε ενδεχόμενη χορήγηση αυτοκεφαλείας στην Εκκλησία της ΠΓΔΜ.



Brexit: "Δεν την ψηφίζουμε" λένε Συντηρητικοί και Εργατικοί

Βουλευτές του κυβερνώντος Συντηρητικού Κόμματος και ο ηγέτης των Εργατικών επικαλέστηκαν τους όρους της συμφωνίας για το Brexit που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, προειδοποιώντας αν αυτοί ισχύουν στην πραγματικότητα, τότε θα την καταψηφίσουν.



Διεθνείς αντιδράσεις για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Μαδούρο

Την απόπειρα δολοφονίας κατά του προέδρου της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο καταδίκασαν σήμερα η Ισπανία, η Ρωσία και χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ισπανίας καταδίκασε κάθε πολιτικά υποκινούμενη μορφή βίας στη Βενεζουέλα.



Η Ταϊλάνδη λογοκρίνει τις ταινίες για τη διάσωση των 12 παιδιών

H στρατιωτική κυβέρνηση της Ταϊλάνδης θέλει να ελέγξει τον τρόπο με τον οποίο οι ταινίες θα αναπαραστήσουν την περιπέτεια των δώδεκα αγοριών και του προπονητή τους, που παρέμειναν εγκλωβισμένοι στο πλημμυρισμένο σπήλαιο Ταμ Λουάνγκ επί δύο εβδομάδες και οι οποίοι απεγκλωβίστηκαν με μία εξαιρετικά επικίνδυνη επιχείρηση διάσωσης.



Καθολικός ξεσηκωμός στην Ευρώπη για το φαινόμενο της παράνομης μετανάστευσης: «Ως εδώ» λένε

Εκρηκτικές διαστάσεις παίρνει η δυσφορία λαών και κυβερνήσεων σε όλο και περισσότερα κράτη της Ευρώπης για τους παράνομους μετανάστες  που χωρίς να υπολογίζουν τίποτα, κράτη, σύνορα, λαούς δημιουργούν τη δική τους πραγματικότητα.