Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Αντιδήμαρχος



Στην Αργολίδα η πρωτιά! Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κάλυψε το σπίτι του με την Ελληνική σημαία

Ο αντιδήμαρχος του Δήμου Άργους Μυκηνών μας εντυπωσίασε και πάλι!

Όπως διαβάζουμε σε δημοσίευμα στο gargalianoionline.gr, ο αντιδήμαρχος κατάφερε με μια ελληνική σημαία 140 τετραγωνικών μέτρων κάλυψε το σπίτι του στη Νέα Κίο Αργολίδας.



Τραγωδία στη Πέλλα: Σκοτώθηκε ο αντιδήμαρχος κατά την διάρκεια έργων υλοτόμησης

Ο αντιδήμαρχος του δήμου Αλμωπίας Πέλλας, αρμόδιος για τη δημοτική κοινότητα Εξαπλάτανου, Γεώργιος Γουδής, είναι ο άνδρας που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια εργασιών υλοτόμησης.



Μολότοφ στο αυτοκίνητο αντιδημάρχου στην Κέρκυρα

Στόχος εμπρηστικής επίθεσης από αγνώστους έγινε ο αντιδήμαρχος Μελιτειέων και Κορισσίων της Νότιας Κέρκυρας Αλέκος Ασπιώτης, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

 

Οι δράστες έριξαν δυο βόμβες μολότοφ στο σπίτι του στην περιοχή Αργυράδες και πυρπόλησαν το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο.



Φθιώτιδα: Αναζητείται αντιδήμαρχος για επίθεση σε υπάλληλο

Σοβαρό επεισόδιο με πρωταγωνιστές έναν αντιδήμαρχο του Δήμου Μακρακώμης και έναν δημοτικό υπάλληλο διαδραματίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (17/10) στο Δημοτικό Κατάστημα Σπερχειάδας.



Και 2η παραίτηση αντιδημάρχου στον Μαραθώνα

Την παραίτησή του από τη θέση του αντιδημάρχου Ανάπτυξης και Έργων στο Μαραθώνα ανακοίνωσε ο Βασίλης Τσουπράς, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που ξέσπασαν στην περιοχή.

Λίγο νωρίτερα, είχε ανακοινώσει την παραίτησή της η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Μαραθώνα, Δήμητρα Λαμπαρού.



Φάρσαλα: Μεθυσμένος αντιδήμαρχος έβρισε αστυνομικούς

Αστυνομικοί στα Φάρσαλα  συνέλαβαν αντιδημάρχο, με τις κατηγορίες της εξύβρισης, της απειλής και της μέθης.

Ο αντιδήμαρχος φέρεται να πρωταγωνίστησε σε «θερμό» φραστικό επεισόδιο, απευθυνόμενος σε αστυνομικούς του Τμήματος, με αφορμή την τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας σε δρόμο της πόλης.