Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

άνθρωπος του Θεού



Η ταινία για τον Άγιο Νεκτάριο σε όλες τις διεθνείς πλατφόρμες

Η ταινία Man Of God, η οποία είναι βασισμένη στην ζωή του Αγίου Νεκταρίου Πενταπόλεως κυκλοφορεί πια και σε όλες τις διεθνείς πλατφόρμες από όπου θα μπορούσε κανείς σε όποια χώρα και αν βρίσκεται να την παρακολουθήσει.



Η ταινία “Man of God” και στην Αλβανία

Η ώρα προβολής της πολυβραβευμένης ταινίας Man of God (Ο Άνθρωπος του Θεού), η οποία περιγράφει τη ζωή και τις δοκιμασίες του Αγίου Νεκταρίου του θαυματουργού, μία παραγωγή του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός, έφτασε και για την Αλβανία. 



Η ταινία «Man of God» ταξιδεύει στις ΗΠΑ

Η πολυβραβευμένη ταινία της Γελένα Πόποβιτς και του Ινστιτούτου «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός», “Man of God”, που πραγματεύεται τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου, φτάνει αυτές τις ημέρες στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Συγκεκριμένα, η ταινία, που έκλεψε τις καρδιές των Ελλήνων το περασμένο καλοκαίρι, θα προβληθεί στις ΗΠΑ στις 21 και 28 Μαρτίου!



“Ο Άνθρωπος του Θεού” στο 11ο Φεστιβάλ Νέων Βαλκανικών Ταινιών στη Στοκχόλμη – Συνεχίζει το “ταξίδι” στις κινηματογραφικές αίθουσες

Το ταξίδι του στις κινηματογραφικές αίθουσες του εξωτερικού αλλά και τα διεθνή φεστιβάλ συνεχίζει η πολυβραβευμένη ταινία “Ο Άνθρωπος του Θεού”, η οποία περιγράφει τον βίο του Αγίου Νεκταρίου – Η ταινία προβλήθηκε στο 11ο Φεστιβάλ Νέων Βαλκανικών Ταινιών – Συνεχίζει το ταξίδι σε Γαλλία και ΗΠΑ – Διθυραμβικά σχόλια από τον Εμιρ Κοστουρίτσα.

 

Ο «Άνθρωπος του Θεού» Στα Άκρα με τη Βίκυ Φλέσσα

 

Η υπερδεκαετής εκπομπή “ΣΤΑ ΑΚΡΑ” της δημοσιογράφου Βίκυς Φλέσσα εκκινεί την Παρασκευή στις 23.45 στην ΕΡΤ2 με τον “Άνθρωπο του Θεού” της Γελένας Πόποβιτς και καλεσμένο τον πρωταγωνιστή της ταινίας Άρη Σερβετάλη, ο οποίος υποδύεται με λαμπρές κριτικές τον Άγιο Νεκτάριο Πενταπόλεως.