Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

ανθρωποκτονία από πρόθεση



Ένοχος ο αγγειοχειρουργός για ανθρωποκτονία από πρόθεση λέει η εισαγγελέας

Την ενοχή του αγγειοχειρουργού για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο ζήτησε σήμερα η εισαγγελέας της έδρας, στη δίκη για τη δολοφονία της 36χρονης μεσίτριας, τον Απρίλιο του 2017 στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

 



Δράμα: δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία εις βάρος 79χρονου για... δεύτερη φορά!

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας θα οδηγηθεί 79χρονος που πυροβόλησε τον 29χρονο επίδοξο κλέφτη του καταστήματός του τα ξημερώματα στη Δράμα . Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία.



Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται ο πατέρας της Πετρούπολης

Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση είναι, πλέον, αντιμέτωπος ο 55χρονος πατέρας ο οποίος κατηγορείται ότι αφού τραυμάτισε με μαχαίρι την 18χρονη κόρη του επιχείρησε να τη στραγγαλίσει και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα τους, στην Πετρούπολη, για να εξαφανίσει κάθε ίχνος.



Ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στη «μαύρη χήρα» της Αργολίδας

Ομόφωνα ένοχη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κρίθηκε η Δήμητρα Βούλγαρη ύστερα από περίπου τέσσερις εβδομάδες ακροαματικής διαδικασίας.



Ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση ο 26χρονος που πέταξε την ανιψιά του από το μπαλκόνι στο Βύρωνα

Ήταν Μάρτιος του 2015 όταν ο 26χρονος άνδρας στον Βύρωνα πέταξε στο κενό την τεσσάρων μηνών ανιψιά του και στη συνέχεια έπεσε και ο ίδιος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso το δικαστήριο τον καταδίκασε σε κάθειρξη 15 ετών χωρίς αναστολή. Όπως αναφέρεται γλίτωσε τα ισόβια χάρη στο ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.