Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ανθρωποκτονια



Δολοφονία 31χρονης στη Δάφνη: Προφυλακίστηκε ο συζυγοκτόνος

Ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 31χρονης στη Δάφνη, προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή.

Οι αστυνομικοί έβγαλαν τον κατηγορούμενο από τα υπόγεια κρατητήρια του κτιρίου 9 στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να μην γίνει αντιληπτός από τους οργισμένους συγγενείς του θύματος και επαναληφθούν τα πρωινά έκτροπα.



Έγκλημα σοκ στο Λονδίνο: Σκότωσαν με μαχαιριές έγκυο 8 μηνών - Σε κρίσιμη κατάσταση το βρέφος

Μια γυναίκα έγκυος οκτώ μηνών μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στο Λονδίνο χθες Σάββατο και το μωρό που κυοφορούσε βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία.

Η αστυνομία εκλήθη σε μια διεύθυνση στο νότιο Λονδίνο στις 03:30 τα ξημερώματα Παρασκευής προς Σάββατο (τοπική ώρα), όταν βρήκε την 26χρονη γυναίκα τραυματισμένη.



Μαχαίρωσαν τον 22χρονο από Θεσσαλονίκη για οπαδικούς λόγους

Εξιχνιάστηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 22χρονου, πριν από έναν χρόνο, στη Θεσσαλονίκη. Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν 4 άτομα, από τα οποία συνελήφθησαν τα 3, δυνάμει σχετικών ενταλμάτων σύλληψης.

 

Τον ξυλοκόπησαν και τον μαχαίρωσαν



49χρονος έπνιξε τη μητέρα του με μαξιλάρι στο Μενίδι

Οικογενειακή τραγωδία συνέβη το βράδυ της Παρακευής στο Μενίδι.

Ενας 49χρονος εμφανίστηκε στις 21:00 στο Α.Τ. Νέας Φιλαδελφείας και ομολόγησε στους έκπληκτους αστυνομικούς: «Σκότωσα την μητέρα μου».



Τρεις τραυματίες από πυροβολισμούς σε χωριό του Νέστου

Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν στην Τοπική Κοινότητα Ζαρκαδιάς του δήμου Νέστου, χθες Κυριακή, όταν ένας 53χρονος άρχισε να πυροβολεί έξω από καφενείο έπειτα από λογομαχία.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν τρεις θαμώνες, ηλικίας 32, 59 και 79 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.



Ισόβια στην 27χρονη που σκότωσε τον γείτονά της στην Κρήτη

Αμείλικτο ήταν το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου απέναντι στην 27χρονη χρήστη ναρκωτικών που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έναν 35χρονο Αλβανό γείτονά της στην περιοχή του Ξηροποτάμου, επειδή της συνέστησε να σταματήσει να κάνει φασαρία.