Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ



Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Νιώθω σαν σκουπίδι με όσα διαβάζω στα social media»

Τρομερός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση των Μπακς με τους Χόρνετς τόνισε πως νιώθει σαν σκουπίδι με αυτά που διαβάζει στα social media, αφού αυτός δεν είναι ο πραγματικός κόσμος.



Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει «τρελαθεί» με την κόρη του – «Τη φιλάω συνέχεια, μού βγάζει μια διαφορετική πλευρά»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε συνέντευξήτου αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τα τρία παιδιά του, Λίαμ, Μάβερικ Σάι και Έβα Μπρουκ. Μάλιστα, ανέφερε πως η κόρη του τού βγάζει μια άλλη πλευρά του εαυτού του.



Οι Γιούτα Τζαζ τρόλαραν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με βίντεο του φροντιστή της ομάδας

Οι Γιούτα Τζαζ έκαναν την έκπληξη στο NBA τα ξημερώματα της Τρίτης (9/1) καθώς νίκησαν με 132-116 τους Μιλγουόκι Μπακς μέσα στο «Fiserv Forum» και αποφάσισαν να πανηγυρίσουν τον θρίαμβό τους τρολάροντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.



Συγχαρητήρια και ευλογία σε Αντετοκούνμπο και Καραλή

Με επιστολή Του, ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ Θεόδωρος Β ‘, εκφράζει τα συγχαρητήριά Του, επί τη ευκαιρία των πρόσφατων επιτυχιών των Ελλήνων Αθλητών Γιάννη Αντετοκούνμπο και Εμμανουήλ Καραλή και δηλώνει πως η ζώσα εκκλησία ενώπιον της σύγχρονης πραγματικότητας, παρακολουθεί και στηρίζει με τον πνευματικό της λόγο και τον αγαπητικό της ρόλο, όλες τις εκφάνσεις της ανθ



Γ.Αντετοκουνμπο: Ακύρωσε την γιορτή στα Σεπόλια λόγω της φωτιάς στη Βαρυμπόμπη

Δεν αναμένεται να πραγματοποιηθεί η σημερινή εκδήλωση των αδερφών Αντετοκούνμπο στο γήπεδο του Τρίτωνα στα Σεπόλια, εξαιτίας της φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης στη Βαρυμπόμπη. 



Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το συγκινητικό μήνυμα της δασκάλας του – «Πρέπει να παίρνουμε από αυτόν παράδειγμα»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε η δασκάλα του νηπιαγωγείου του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί», ευχόμενη ό,τι καλύτερο στον «Greek Freak».