Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ανώτατο Δικαστήριο



Τραμπ: «Δεν χρειάζεται εναλλακτικό σχέδιο επειδή ο Μπρετ Κάβανο θα διοριστεί στο Ανώτατο Δικαστήριο»

Δεν υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο για την περίπτωση που απορριφθεί ο διορισμός του Μπρετ Κάβανο στο Ανώτατο Δικαστήριο, επειδή δεν υπάρχει η ανάγκη για ένα τέτοιο, δήλωσε ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.



ΗΠΑ: Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις Τραμπ για το νέο μέλος του Ανώτατου Δικαστηρίου

Τη Δευτέρα θα ανακοινώσει ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ποιο πρόσωπο επέλεξε για την πλήρωση της θέσης που μένει κενή στο Ανώτατο Δικαστήριο.



Ανώτατο δικαστήριο στην Καταλονία έδωσε εντολή στην Google να μπλοκάρει το email του δημοψηφίσματος

«Μπαρούτι» μυρίζει η κατάσταση στην Ισπανία ενόψει του δημοψηφίσματος που προγραμματίζεται για την Κυριακή στην Καταλονία με ερώτημα την ανεξαρτησία της περιφέρειας.



Την ερχόμενη Τρίτη η απόφαση για το Brexit από το Ανώτατο Δικαστήριο

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας ανακοίνωσε σήμερα ότι θα εκδώσει την επόμενη Τρίτη την απόφασή του για το αν η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι μπορεί να ξεκινήσει τη διαδικασία του Brexit χωρίς τη συγκατάθεση του κοινοβουλίου.



Το Ανώτατο Δικαστήριο της Βορείου Ιρλανδίας απέρριψε προσφυγή κατά του Brexit

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Βορείου Ιρλανδίας αποφάνθηκε σήμερα πως οι νόμοι της βρετανικής αυτόνομης επαρχίας δεν δύνανται να περιορίσουν την δικαιοδοσία της Βρετανής πρωθυπουργού Τερέζας Μέι να δρομολογήσει την έξοδο από την ΕΕ και πως δεν απαιτείται η συναίνεση του τοπικού Κοινοβουλίου.



Μπαχρέιν: Διάλυση της αντιπολίτευσης με απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου

Το ανώτατο δικαστήριο του Μπαχρέιν διέταξε σήμερα τη διάλυση της κύριας σιιτικής αντιπολιτευόμενης οργάνωσης της χώρας, της Αλ-Ουέφακ, και κατέσχεσε τα κεφάλαιά της, μετέδωσε σήμερα το σαουδαραβικό τηλεοπτικό δίκτυο Al Arabiya.