Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 -

ανοιχτηΑνοιχτή και πάλι η σιδηροδρομική γραμμή Λιανοκλάδι-Παλαιοφάρσαλος

Αποκαταστάθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής η σιδηροδρομική γραμμή στο κομμάτι Λιανοκλάδι - Παλαιοφάρσαλος μετά την απομάκρυνση των εκτροχιασμένων βαγονιών.

Με την χρήση γερανών τα κομμάτια της αμαξοστοιχίας 1511 απομακρύνθηκαν από τις ράγες και δόθηκε στην κυκλοφορία η γραμμή, όπως αναφέρει το lamiareport.Άνοιξε σήμερα για τους τουρίστες η παραλία του Ναυαγίου στη Ζάκυνθο

Άνοιξε σήμερα για τους χιλιάδες τουρίστες που το επισκέπτονται καθημερινά η υπέροχη παραλία του Ναυαγίου της Ζακύνθου.

Η παραλία είχε κλείσει από τις 13 Σεπτεμβρίου, μετά την πτώση βράχων σε τμήμα της παραλίας όπου επέφερε τον τραυματισμό τουριστών.Άνοιξε μετά από 5 ώρες η Εθνική Αθηνών-Λαμίας από τους αλλοδαπούς!

Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, αφού οι παράνομοι μετανάστες αποσύρθηκαν κατόπιν δικής τους απόφασης στο ύψος του 39ου χλμ.

Περίπου 100 μετανάστες είχαν κλείσει την εθνική οδό στο ρεύμα προς Αθήνα, διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες κράτησης στο ΚΕΠΑ Mαλακάσας, ενώ αποχώρησαν από το σημείο το βράδυ.Ανοιχτή ως τις 31 Ιουλίου η πλατφόρμα για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα

Από τις 27 μέχρι τις 31 Ιουλίου θα παραμείνει ενεργή η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αίτησης, σχετικά με τη χορήγηση του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος.Ανοιχτή διαμάχη Μαρίας Μπακοδήμου – Σωκράτη

Δεν έλειψαν οι εντάσεις από τη βραδιά του Ημιτελικού του «Power of Love».

Πρωταγωνιστής για ακόμα μία φορά ο Σωκράτης, ο οποίος αποτελεί πλέον το μαύρο πρόβατο του «σπιτιού της αγάπης». Ο ίδιος κατάφερε να έρθει σε σύγκρουση σχεδόν με όλους τους συμπαίκτες του, ενώ από το μένος του δεν γλίτωσε ούτε η Μαρία Μπακοδήμου.Το Ντουόμο στόχος τζιχαντιστών; Βρήκαν ανοιχτή τη… «σφραγισμένη» πόρτα του ναού – σύμβολο στο Μιλάνο!

Μια πόρτα του Ντουόμο που δεν ανοίγει ποτέ, κι όμως βρέθηκε ανοιχτή από στρατιώτες που περιπολούν την περιοχή και το ναό – σύμβολο, όχι μόνο στο Μιλάνο.

Όλα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης (20.09.2017) όταν μια από τις πλαϊνές πόρτες του καθεδρικού ναού Ντουόμο βρέθηκε ανοικτή από στρατιώτες που φυλάσσουν την περιοχή και τον ναό.