Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

ανοιχτά καταστήματα



Ανοιχτά την Κυριακή τα καταστήματα

Στο μαραθώνιο για τις εκπτώσεις που ξεκίνησαν από την περασμένη Δευτέρα και τα καταστήματα αυτή την Κυριακή θα παραμείνουν ανοιχτά. Πιο συγκεκριμένα την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, που είναι η πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά με προτεινόμενο ωράριο 11:00 – 18:00.



Ανοιχτά αύριο τα καταστήματα

Ανοιχτά θα είναι αύριο, Κυριακή, τα εμπορικά καταστήματα στο πλαίσιο των ενδιάμεσων φθινοπωρινών εκπτώσεων.

Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας καταστημάτων, για αυτούς που θα επιλέξουν να ανοίξουν την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, είναι από τις 11:00 το πρωί μέχρι και τις 18:00 το απόγευμα.



Ανοιχτά καταστήματα τις Κυριακές σε Λευκάδα και Κεφαλονιά

Τη λειτουργία καταστημάτων που εξυπηρετούν την τουριστική κίνηση ενέκρινε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων κατά τις Κυριακές και αργίες στο Νομό Λευκάδας, χωρίς απασχόληση προσωπικού, σε αυστηρά οριοθετημένες περιοχές του νομού, που είναι ανακηρυγμένες ως τουριστικοί τόποι, εώς τις 31 Οκτωβρίου, από τις 9 το πρωί εώς τα μεσάνυχτα. 



Ανοιχτά τα καταστήματα αύριο

Ανοιχτά θα είναι τα καταστήματα την πρώτη Κυριακή κατά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων, δηλαδή την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018.

Το προτεινόμενο ωράριο, από τον Εμπορικό Σύλλογο της Αθήνας, είναι έντεκα το πρωί με οχτώ το απόγευμα.



Θα ανοίξει την Κυριακή ο "Σκλαβενίτης" - Δείτε γιατί

Ακόμη και την δυνατότητα που έδωσε ο νόμος για την δυνατότητα λειτουργίας των εμπορικών 8 Κυριακές τον χρόνο η διοίκηση της Σκλαβενίτης δεν την αξιοποίησε τονίζοντας ότι η Κυριακή είναι αργία και ημέρα ξεκούρασης για τους εργαζόμενους της.



Ανοιχτά τα καταστήματα αύριο

Αύριο Κυριακή 7 Μαΐου, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά, ωστόσο η Εθνική Συνομοσπονδία Εμπόρων (ΕΣΕΕ) έχει προκηρύξει απεργία και έχει μάλιστα απευθύνει και επιστολή στον πρωθυπουργό.