Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024 -

άνοιαΕκτός πραγματικότητας πλέον ο Μπάιντεν. Έμειναν άναυδοι όλοι οι ηγέτες με αυτό που είπε

Σε νέες ασυνάρτητες δηλώσεις προχώρησε ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν κατά την διάρκεια της Συνόδου του ΝΑΤΟ όπου μπροστά στους άλλους ηγέτες μπέρδεψε πάλι τα λόγια του.Τζο Μπάιντεν: Διάσημοι συγγραφείς και σκηνοθέτες εναντίον του

Ακόμα και διάσημα πρόσωπα τάσσονται κατά του Τζο Μπάιντεν και του λένε να αποσυρθεί από την προεκλογική «κούρσα».

Από τους τελευταίους ήταν ο διάσημος συγγραφέας Στίβεν Κινγκ ο οποίος με μήνυμα στο X αναφέρει:Κορυφαίοι γιατροί για Τζο Μπάιντεν: «Είναι σοβαρά άρρωστος. Δεν μπορεί να κυβερνήσει για άλλα 4 χρόνια»

Προβλήματα στο περπάτημα, αργές σωματικές κινήσεις, θέματα με την ομιλία, είναι κάποια από τα προβλήματα που εντόπισαν κορυφαίοι Γερμανοί γιατροί.

Προειδοποιούν ακόμη ότι τα συμπτώματά του έχουν επιδεινωθεί ταχύτατα και ότι είναι αδύνατον να φέρει εις πέρας μία δεύτερη θητεία.Νέα γκάφα Μπάιντεν – Μίλησε για τον εαυτό του σαν να είναι μαύρη γυναίκα

Συνεχίζονται οι γκάφες από τον αμερικανό πρόεδρο Τζό Μπάιντεν ο οποίος διεκδικεί την δεύτερη θητεία του στον Λευκό Οίκο.

Αυτή τη φορά μίλησε για τον εαυτό του σαν να είναι γυναίκα.Οι σωστές διατροφικές συνήθειες στα 40 μας προστατεύουν από την άνοια

Η διατροφή είναι σημαντική καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής για την προστασία από την άνοια, αλλά πρωτίστως πριν τα 50 μας χρόνια σύμφωνα με νέα μελέτη.

Στην πραγματικότητα, οι διατροφικές συνήθειες στα 40 μας φαίνεται να παίζουν σημαντικότερο ρόλο στην διατήρηση των νοητικών λειτουργιών απ’ ό,τι ήταν έως τώρα γνωστό.Η νέα τρυφερή φωτογραφία του Μπρους Γουίλις από τα γενέθλια της συζύγου του

Η σύζυγος του Μπρους Γουίλις, Έμμα Χέμινγκ, είχε γενέθλια και δημοσίευσε στα social media υλικό με προσωπικές της στιγμές και ανάμεσα σε άλλα ξεχωρίζει μια τρυφερή φωτογραφία με τον ηθοποιό.

Συγκεκριμένα, έγινε 46 ετών και δημοσίευσε ένα κολάζ στο Instagram από βίντεο και φωτογραφίες με την οικογένεια της, ενώ στη λεζάντα έγραψε το εξής μήνυμα: