Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

αννα



Αγία Αννα: Γιατί την γιορτάζουμε 3 φορές τον χρόνο

Η Αγία Άννα ήταν η μητέρα της Παναγίας. Το εξελληνισμένο όνομα Άννα προέρχεται από το εβραϊκό Χάνα που σημαίνει «εύνοια, χάρη».



Άννα και Μαρία Καλουτά: Μια άγνωστη πτυχή από την περιπετειώδη ζωή τους

Από εφημερίδες του 1923 διαβάζουμε την απίστευτη περιπέτεια που βίωσε η μόλις επτάμιση τότε χρονών, μεγαλύτερη από τις δύο αδελφές:



Ο αδελφός της Κορακάκη ξεσπά: «Το προπονητήριο της Άννας έμοιαζε με καλύβα»

Ο αδερφός της χρυσής Ολυμπιονίκου Άννας Κορακάκη, Διονύσης Κορακάκης, παραχώρησε μια συνέντευξη όπου μίλησε για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η αδερφή του έκανε τις προπονήσεις της αλλά και για την αδιαφορία της πολιτείας. 

 



Εξαλλοι πανηγυρισμοί στο σπίτι της Αννας Κορακάκη τη στιγμή της νίκης και του χρυσού μεταλλίου (Φωτό+Βίντεο)

Είναι μόλις 20 ετών, ωστόσο, η Άννα Κορακάκη από την Δράμα κατάφερε να γράψει ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο...



Νέα πρόεδρος στην Attica Bank η Άννα Πουσκούρη-Reiche

Την Άννα Πουσκούρη-Reiche εξέλεξε πρόεδρο της Attica Bank το διοικητικό συμβούλιο της τράπεζας που συνήλθε τη Δευτέρα, μετά τη γενική συνέλευση των μετόχων της.

Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο μετά την συγκρότησή του σε Σώμα έχει ως εξής:

1. κα. Άννα Πουσκούρη-Reiche του Μιχαήλ, Πρόεδρος του Δ.Σ., μη εκτελεστικό μέλος.



Ένα βιβλίο με υπογραφή της Άννας Φρανκ πωλήθηκε 62.500 δολάρια

Ένα βιβλίο με παραμύθια που ανήκε στη νεαρή Γερμανοεβραία συγγραφέα Άννα Φρανκ δημοπρατήθηκε σήμερα έναντι του ποσού των 62.500 δολαρίων στη Νέα Υόρκη, μια τιμή διπλάσια και πλέον από εκείνη που είχε εκτιμηθεί αρχικά, σύμφωνα με τον οίκο δημοπρασιών Swann Auction Galleries, ο οποίος διοργάνωσε την πώληση.