Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

ΑΝΕΛ



Στην Ένωση Κεντρώων από τους ΑΝΕΛ ο Κώστας Κατσίκης

Η συμμετοχή του Κώστα Κατσίκη στο ψηφοδέλτιο της Ένωσης Κεντρώων στην εκλογική περιφέρεια Ανατολικής Αττικής αποφασίστηκε σήμερα μετά από συνάντηση που είχε ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ με τον πρόεδρό της Ένωσης Κεντρώων.



Εκτός εθνικών εκλογών οι ΑΝΕΛ

Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες αποφάσισαν ότι δεν θα μετάσχουν στις εθνικές εκλογές.

Από το πρωί της Κυριακής συνεδρίαζε υπό τον Πάνο Καμμένο το εθνικό συμβούλιο των ΑΝΕΛ, που κατέληξε τελικά ομόφωνα στην απόφαση να μην μετάσχει στις επικείμενες εθνικές εκλογές.



Ψήφισε στη Γλυφάδα ο Πάνος Καμμένος

Άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σε εκλογικό τμήμα στη Γλυφάδα στις 8:30 ακριβώς το πρωί.

Ο κ. Καμμένος χαιρέτισε τους δικαστικούς αντιπροσώπους και τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, αφού βγήκε από το παραβάν.



Θεσσαλονίκη: Απίστευτη διαφήμιση νεκροθάφτη που "κατεβαίνει" για ευρωβουλευτής με τους ΑΝΕΛ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιάννης Γκουσμπουνάρης είναι από τη Θεσσαλονίκη και λειτουργεί το δικό του γραφείο τελετών. Είναι ένα πρόσωπο γνωστό στον επαγγελματικό κόσμο της πόλης.



Παπαχριστόπουλος:Δεν ήθελα να διαλύσω εγώ τους ΑΝΕΛ

Τη δική του εξήγηση για τον λόγο που αποφάσισε να μεταθέσει την παραίτησή του, δίνοντας παράταση ζωής στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, έδωσε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής των ΑΝΕΛ δήλωνε πως θα παραιτηθεί αμέσως μετά την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά αποφάσισε να καθυστερήσει αυτή την κίνησή του.



Δεν παραιτείται ο Κουίκ: Θα στηρίξω την κυβέρνηση μέχρι την τελευταία μέρα της συνταγματικής προθεσμίας

Θα στηρίξω την κυβέρνηση μέχρι την τελευταία μέρα της συνταγματικής προθεσμίας της, λέει ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ σε ανάρτησή του στο Twitter.