Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ανδρών

 

Ο σοβαρός κίνδυνος για την υγεία των ανδρών από τη σφιχτή γραβάτα

Η γραβάτα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του ανδρικού στυλ και πολλοί άνδρες τη φορούν σε καθημερινή βάση. Το σφιχτό δέσιμο της γραβάτας όμως, εγκυμονεί ένα σοβαρό κίνδυνο για την υγεία και συγκεκριμένα για τα μάτια των ανδρών.



Πού οφείλεται η κατάθλιψη των ανδρών;

Η κατάθλιψη στους άνδρες εμφανίζεται πιο συχνά στη μέση ηλικία και λιγότερο στις νεότερες ηλικίες, σε αντίθεση με τις γυναίκες, που φαίνεται να νοσούν από κατάθλιψη πολύ νωρίτερα, με αρκετές δυσκολίες στην εφηβεία.



Βόλεϊ ανδρών: Η Ιταλία έφτασε στην πηγή αλλά η Βραζιλία ήπιε νερό επικρατώντας 3-0

Η χειρότερη Βραζιλία των τελευταίων ετών πανηγύρισε το 3ο χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο, μετά από δύο συνεχόμενους χαμένους τελικούς (Πεκίνο από ΗΠΑ, Λονδίνο από Ρωσία) επικρατώντας με 3-0 της Ιταλίας που για μία ακόμη φορά έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό.



Συνδυαστική θεραπεία βελτιώνει την επιβίωση ανδρών με καρκίνο προστάτη

Δεδομένα από post-hoc ανάλυση της Φάσης 3 μελέτης COU-AA-302 έδειξαν ότι η οξική αμπιρατερόνη μαζί με πρεδνιζόνη βελτιώνει την επιβίωση των ανδρών με πρώιμο και λιγότερο επιθετικό ανθεκτικό στον ευνουχισμό μετασταστικό καρκίνο (mCRPC) οι οποίοι δεν έχουν λάβει χημειοθεραπεία.



Πόλο: Η κλήρωση της Εθνικής Ανδρών στο Ολυμπιακό τουρνουά

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση για το Ολυμπιακό τουρνουά πόλο στους Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από την Εθνική Ανδρών.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κληρώθηκε στον Α΄ όμιλο, μαζί με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Σερβία, την Ουγγαρία, τη διοργανώτρια Βραζιλία, την Αυστραλία και την Ιαπωνία.