Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

 

Ο Ανδρέας Παπανδρέου

Ο Ανδρέας Παπανδρέου σφράγισε με την παρουσία και την πολιτική του δράση την περίοδο της Μεταπολίτευσης και αναδείχθηκε ένας από τους πιο επιδραστικούς πολιτικούς στην νεότερη ιστορία της Ελλάδας.



Σαν σήμερα: 23 χρόνια από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου

Σαν σήμερα πριν 23 χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Παπανδρέου μετά από οξύ ισχαιμικό επεισόδιο στο σπίτι του στην Εκάλη. Ο θάνατός του προκάλεσε κύμα συγκίνησης σε όλη τη χώρα, και πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην κηδεία του. 



Πέθανε το ιδρυτικό στέλεχος και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Βασίλειος Ιντζές

Σε ηλικία 89 ετών έφυγε από τη ζωή ο πρώην υπουργός και βουλευτής Σερρών του ΠΑΣΟΚ, Βασίλειος Ιντζές. Η κηδεία του, σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνει την Πέμπτη στην Αθήνα.

 

Συλλυπητήριο μήνυμα για την εκδημία του Βασιλείου Ιντζέ εξέδωσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Μιχάλης Τζελέπης.



Έφυγε από τη ζωή ο γιατρός Γρηγόρης Σκαλκέας – Ο Ανδρέας Παπανδρέου και το Ωνάσειο

Ο Γρηγόρης Σκαλκέας γεννήθηκε στην Aρεόπολη Λακωνίας. Σπούδασε Iατρική στο Πανεπιστήμιο Aθηνών, όπου πήρε και την ειδικότητα του Γενικού Xειρουργού. Mετεκπαιδεύτηκε στη Mεγάλη Bρετανία στην Kαρδιακή Xειρουργική, καθώς και στις H.Π.A., επί μία πενταετία.



Ανδρέας Παπανδρέου: ο διαρκής απών

Ο Ανδρέας Παπανδρέου υπήρξε ο ηγέτης που ενέπνευσε όλους μας. Αντιμετώπιζε τα πολιτικά ζητήματα, έτσι ώστε να διεγείρει την ψυχή, τα συναισθήματα και τη συνείδηση κάθε προοδευτικού ανθρώπου.