Τετάρτη 01 Μαΐου 2024 -

Ανδρέας Μπάρκουλης



Νίκος Μπάρκουλης: Η αποκάλυψη για τη Ζωή Λάσκαρη

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου έδωσε ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη Νίκος, ο οποίος πλέον είναι 16 ετών, είναι μαθητής στη ΣΕΛΕΤΕ στο τμήμα υπολογιστών αλλά το όνειρό του και ο στόχος του είναι να γίνει ηθοποιός, ακολουθώντας τα χνάρια του μεγάλου μας ηθοποιού Ανδρέα Μπάρκουλη.



Συγκλονίζει ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη για το πρόβλημα της υγείας του

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μίλησε σε συνέντευξή του στο περιοδικό "Χάι" ο γιος του αξέχαστου ηθοποιού Ανδρέα Μπάρκουλη, Νίκος.



Ανδρέας Μπάρκουλης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα ταφεί στον Πειραιά

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης, θα ταφεί αύριο Πέμπτη, στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης στις 17:30 το απόγευμα. Ο ηθοποιός ήταν Πειραιώτης και πολλοί είναι εκείνοι που απόρησαν που θα ταφεί σε νεκροταφείο που δεν ανήκει στον Πειραιά.  



Το συγκινητικό αντίο της Ζωής Λάσκαρη στον Ανδρέα Μπάρκουλη

Μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook αποχαιρέτησε η Ζωή Λάσκαρη τον Ανδρέα Μπάρκουλη. Οι δύο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί πολλές φορές σε ταινίες.



Δήλωση του υπουργού Πολιτισμού Αρ. Μπαλτά για τον θάνατο του Ανδρέα Μπάρκουλη

Tα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ανδρέα Μπάρκουλη, ο οποίος υπηρέτησε με συνέπεια και συστηματικότητα το σινεμά και το θέατρο, εκφράζει με ανακοίνωσή του ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Αριστείδης Μπαλτάς.



Το αντίο του Κώστα Φέρρη στον Ανδρέα Μπάρκουλη: Καλό ταξίδι φίλε, κουμπάρε, τρυφερέ, αγαπημένε, άμυαλε...

Το δικό του αντίο είπε ο σκηνοθέτης Κώστας Φέρρης στον Ανδρέα Μπάρκουλη. «Αντίο φίλε, κουμπάρε, τρυφερέ, αγαπημένε, άμυαλε... Καλό σου ταξίδι, μακρυά από τις κακίες των ανθρώπων. Θα σ' έχω για πάντα στην καρδιά μου», έγραψε στο Facebook.