Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Ανδρέας Λοβέρδος



Μαραθώνιος: Ο Ανδρέας Λοβέρδος τρέχει τα 42 χλμ

Στον Μαραθώνιο της Αθήνας συμμετέχει ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος. Είναι η δεύτερη φορά που λαμβάνει μέρος στην διαδρομή των 42 χιλιομέτρων.

"Ξεκινήσαμε! Στην εκκίνηση του 37ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας. Στην ιστορική αφετηρία του Μαραθώνα. Ο αθλητισμός μας ενώνει"έγραψε ο Ανδρέας Λοβέρδος στον λογαριασμό του στο twitter, ανεβάζοντας και δύο φωτογραφίες.



Στην Εισαγγελέα Διαφθοράς καλείται ο Ανδρέας Λοβέρδος για το σκάνδαλο Novartis

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση Novartis, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη καλεί τον Ανδρέα Λοβέρδο την Παρασκευή, 3 Μαΐου, προκειμένου να εξεταστεί.



Υπόθεση Novartis: Την Παρασκευή η απόφαση για την άρση της ασυλίας Λοβέρδου

Την ερχόμενη Παρασκευή συζητά και ψηφίζει, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ολομέλεια της Βουλής για την άρση της ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου για την υπόθεση της Novartis.



Υπόθεση Novartis: Αίτημα άρσης ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου

Αίτημα για άρση της ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου για την υπόθεση της Novartis διαβιβάζεται στη Βουλή από την Εισαγγελία Καταπολέμησης της Διαφθοράς. Οι εισαγγελείς κατέληξαν σε ενδείξεις για δωροδοκία του πρώην υπουργού Υγείας.



Λοβέρδος: Το όνομα του μεσάζοντα δεν υπάρχει στο έγγραφο της συμφωνίας

Σε νέες αποκαλύψεις προχώρησε ο Ανδρέας Λοβέρδος για τη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία.



Χαλαρές στιγμές για τον Ανδρέα Λοβέρδο παίζοντας χαρτιά

Χαλαρές στιγμές στην Αρκαδία και συγκεκριμένα στη Γλανιτσιά της Γορτυνίας απολαμβάνει ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο φωτογραφικός φακός του kalimera- arkadia.gr τον συνέλαβε να παίζει… πρέφα.