Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ



“Μεγάλες Ώρες”: Οι συντελεστές της μεγάλης συναυλίας στο Ηρώδειο στην PEMPTOUSIA TV

Εκατό χορωδοί, η Γλυκερία, ο Δημήτρης Μπάσης, η Ελεάνα Βαρελά και ο κάτοχος 5 βραβείων Emmy Jonathan Jackson, υπό την ήχους της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών πραγματοποίησαν χθες βράδυ τη γενική πρόβα για το ορατόριο “Μεγάλες Ώρες” του Ανδ



Οι «ΜΕΓΑΛΕΣ ΩΡΕΣ» στο Ηρώδειο από το Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος ο Γραικός

Ο όμιλος Πεμπτουσία και το Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος ο Γραικός παρουσιάζουν στο Ηρώδειο, την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου στις 20.30, το ορατόριο «ΜΕΓΑΛΕΣ ΩΡΕΣ» με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών. 



Ορατόριο «ΜΕΓΑΛΕΣ ΩΡΕΣ» στο Ηρώδειο

O Συνθέτης Ανδρέας Κατσιγιάννης και η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών παρουσιάζουν το ορατόριο ΜΕΓΑΛΕΣ ΩΡΕΣ την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο.

Ένα πολυδιάστατο μουσικό έργο, μία πολυπρόσωπη μεγάλη παραγωγή!

 

Τα οπτικοποιημένα τραγούδια του άλμπουμ «Της Σιωπής ο Τόπος»

Κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες ο νέος δίσκος του Ανδρέα Κατσιγιάννη «Της Σιωπής ο Τόπος», στον οποίο τραγουδούν ο Γιώργος Νταλάρας και ο Jonathan Jackson. Οι στίχοι είναι της Λίνας Νικολακοπούλου, Ελένης Φωτάκη και Αλέξανδρου Φωτεινού. Μία παραγωγή του Ινστιτούτου «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός».



ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ALBUM «ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ Ο ΤΟΠΟΣ»

Της Σιωπής ο Τόπος είναι ένα έργο εμπνευσμένο από τον βίο του Αγιορείτη Άγιου Ιωσήφ του Ησυχαστή (1897-1959) ο οποίος αγιοκατατάχθηκε πρόσφατα από το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Της Σιωπής ο Τόπος είναι ο Άθως, το Άγιο Όρος, αυτός ο μεταξύ ουρανού και γης τόπος.