Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 -

ανατριχιαστικες



Ανατριχιαστικές περιγραφές βασανιστηρίων Κυπρίων από Βρετανούς στρατιώτες

Ανατριχιαστικές είναι οι περιγραφές των βασανιστηρίων στα χέρια Βρετανών στρατιωτών, που έχουν δώσει σε βρετανικό δικαστήριο Κύπριοι αγωνιστές της ΕΟΚΑ την περίοδο 1955-59, αποκαλύπτει την Πέμπτη η εφημερίδα Metro του Λονδίνου.



Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις με τις δύο αδερφές

Αποκαλύψεις σοκ για την υπόθεση με τις δύο αδερφές από το Δήλεσι – Ο πατέρας τους απειλούσε ότι θα τις σκοτώσει – Σχεδόν καθημερινά δεχόντουσαν λεκτική και σωματική βία από τους γονείς τους – Είχαν προσπαθήσει στο παρελθόν να αυτοκτονήσουν – Ο πατέρας έβλεπε την κόρη του να αργοπεθαίνει και την άφηνε αβοήθητη



Πέλλα: Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες για τη μητέρα που βασάνιζε τα παιδιά της (Βίντεο)

Σοκάρουν τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης δυο ανήλικων αγοριών από τη μητέρα τους και τον σύντροφό της.

Τα βασανιστήρια λάμβαναν χώρα από το 2011 έως και το 2015, ενώ σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της εφημερίδας "Πρωινή Πέλλας" τα δύο αγγελούδια τώρα φιλοξενούνται σε ένα οικοτροφείο.



Αυτές είναι οι 21 πιο ανατριχιαστικές φωτογραφίες που θα σας αφήσουν αυπνους

Αν η εικόνα είναι πράγματι χίλιες λέξεις, εδώ μιλάμε για χίλιες εκδοχές της φρίκης.

Ανατριχιαστικές απεικονίσεις που έγιναν παγκόσμια σύμβολα, καθώς χαράχτηκαν βαθιά στις συνειδήσεις μας και δεν είναι εύκολο να ξεθωριάσουν στη λήθη του χρόνου.

Δείτε 21 ανατριχιαστικές φωτογραφίες που θα σας αφήσουν άυπνους!