Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 -

ανασυγκρότηση



Σπίρτζης: H νέα δέσμη έργων για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας

Νέα δέσμη έργων, με έμφαση στην παραγωγική ανασυγκρότηση, στα έργα των μέσων σταθερής τροχιάς και στις κοινωνικές υποδομές εξαγγέλλει μέσω της συνέντευξής του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.



Στην Κοζάνη ο Αλ. Τσίπρας για το συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση

Στην Κοζάνη μεταβαίνει σήμερα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να συμμετάσχει στο συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.



Η παραγωγική ανασυγκρότηση στο επίκεντρο του υπουργικού συμβουλίου

Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, συνεδριάζει στις 10:30 το πρωί το υπουργικό συμβούλιο.

Στο επίκεντρο της συνεδρίασης αναμένεται να βρεθεί το στρατηγικό σχέδιο για την παραγωγική ανασυγκρότηση.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί  στη Βουλή των Ελλήνων.


Η Ρωσία θα ανασυγκροτήσει την Χορωδία του Κόκκινου Στρατού

Η Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα ότι θέλει να ανασυγκροτήσει «το ταχύτερο δυνατόν» τη Χορωδία του Κόκκινου Στρατού, της οποίας περισσότερα από 60 μέλη σκοτώθηκαν στη συντριβή του ρωσικού πολεμικού αεροσκάφους TU-154 στη Μαύρη Θάλασσα νωρίς το πρωί της Κυριακής.



Γεννηματά: Χτίζουμε το σχέδιο μας για την εθνική ανασυγκρότηση

Τον δήμο Μοσχάτου επισκέφθηκε χθες το απόγευμα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά ξεκινώντας ένα ευρύ οδοιπορικό στους δήμους της Αττικής.



Γεννηματά: Χτίζουμε το πρόγραμμα της εθνικής ανασυγκρότησης

Το δήμο Μοσχάτου επισκέφθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά ξεκινώντας ένα ευρύ οδοιπορικό στους δήμους της Αττικής. Την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ συνόδευαν οι Θ. Θεοχαρόπουλος και Γ. Μπουλμπασάκος (πρόεδρος και γραμματέας της ΔΗΜΑΡ), καθώς και οι βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, Γ. Μανιάτης, Π. Χρηστίδης, Θ.