Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Ανάληψη ευθύνης



Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο ΑΤ Ζωγράφου: Πάντα υπάρχει λόγος για επιθέσεις

Σε ανάληψη ευθύνης για την επίθεση 40 ατόμων στο αστυνομικό τμήμα Ζωγράφου που πραγματοποιήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου, προχώρησε η ομάδα «Αναρχικές Συμμορίες Μητροπολιτικής Ταραχής».



Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό στο αυτοκίνητο της Μίνας Καραμήτρου

Με κείμενό τους που ανέβηκε στη γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, Athens.indymedia.org, οι «εμπρηστικοί αντιαστυνομικοί reporters», όπως αυτοαποκαλούνται, ανέλαβαν την εμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητο της δημοσιογράφου του Open, Μίνας Καραμήτρου.



ΣΚΑΪ: Ανάληψη ευθύνης από την ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών

Η ομάδα Λαικών Αγωνιστών ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με εκρηκτικά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και την εφημερίδα καθημερινή τα ξημερώματα της Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου!
Το κείμενο της ομάδας των Λαϊκών Αγωνιστών για την επίθεση στο κτίριο του ΣΚΑΪ ξεκινά με στίχους του Γιάννη Ρίτσου! Διαβάστε το κείμενο όπως αναρτήθηκε στο site indymedia

“Όχι- δε ρίχνει η ελπίδα κάτω τ’ άρματα



Το ISIS ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στη Λιέγη

Το αυτοαποκαλούμενο Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στη Λιέγη, μέσω του πρακτορείου του, Amaq.



Σκάνδαλο-Facebook: Ο Ζούκερμπεργκ ανέλαβε την ευθύνη και ζήτησε συγνώμη

Την ευθύνη για την διαρροή στο facebook ανέλαβε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ που έδωσε εξηγήσεις στο Κογκρέσο για το μέγα σκάνδαλο που ξέσπασε.



Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία - Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη!

Ομάδα αναρχικών ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, 03.02.2018, στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη.