Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

ανακατάληψη



Εξάρχεια: Ανακατάληψη κτιρίου από αντιεξουσιαστές

Σε ανακατάληψη κτιρίου που βρίσκεται στην οδό Μπουμπουλίνας 42 στα Εξάρχεια προχώρησαν χθες το βράδυ άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Το κτήριο είχε εκκενωθεί στις 18 Απριλίου έπειτα από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας, είχαν απομακρυνθεί 68 αλλοδαποί, πρόσφυγες και μετανάστες.



Όλο και πιο κοντά στην ανακατάληψη της Μοσούλης ο στρατός του Ιράκ

Ο ιρακινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα πως ανακατέλαβε από το Ισλαμικό Κράτος άλλες δύο συνοικίες στην Παλιά Πόλη της Μοσούλης και πλησιάζει στην πλήρη ανακατάληψη της πόλης.



Ο συριακός στρατός ανακατέλαβε από το ISIS πόλη στρατηγικής σημασίας

Ο στρατός της Συρίας εξεδίωξε χθες Κυριακή τους τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) από μια κοινότητα στρατηγικής σημασίας στο ανατολικό τμήμα της επαρχίας του Χαλεπιού, δήλωσαν πηγές προσκείμενες στις συριακές ένοπλες δυνάμεις.



Ξεκίνησε η τελική επιχείρηση του στρατού για ανακατάληψη της Μοσούλης

Οι ιρακινές ένοπλες δυνάμεις ξεκίνησαν στρατιωτική επιχείρηση προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο το τελευταίο προπύργιο των τζιχαντιστών στη Μοσούλη, σύμφωνα με ανακοίνωση του ιρακινού στρατού.



Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για την τελική επίθεση με στόχο την ανακατάληψη της πόλης Ράκα

Περί τις 300 οικογένειες μαχητών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος έχουν διαφύγει από τη Ράκα, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, καθώς προετοιμάζεται η επίθεση κατά της «πρωτεύουσας» της τζιχαντιστικής οργάνωσης στη Συρία.



Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε την ανακατάληψη της Παλμύρας από το συριακό στρατό

Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε σήμερα ότι οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις ανακατέλαβαν την πόλη της Παλμύρας με τη συνδρομή της πολεμικής αεροπορίας της Ρωσίας, από την τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, μετέδωσαν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.