Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ανακαλούνται



Ανακαλούνται σε ολόκληρη την ΕΕ ύποπτα για καρκίνο, αντιυπερτασικά φάρμακα

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) εξετάζει τα φάρμακα που περιέχουν τη δραστική ουσία βαλσαρτάνη (valsartan) που παρέχεται από την Zhejiang Huahai Pharmaceuticals, εταιρεία στο Linhai της Κίνας.



Προσοχή! Ανακαλούνται αυτοκίνητα AUDI - Κίνδυνος ανάφλεξης

Πιθανότητα ανάφλεξης αντιμετωπίζουν σύμφωνα με το πρακοτρείο Associated Press πάνω από ένα εκατομμύριο μοντέλα αυτοκινήτων AUDI λόγω ελαττώματος στην ηλεκτρική αντλία ψύξης (electric coolant pumps).

Πρόκειται για τα μοντέλα:

A4 (2013 έως 2016),

A5 (2013 έως 2017),

A6 (2012 έως 2015) και το

Q5 SUV 2013 έως 2017.



Ανακαλούνται για προληπτικό έλεγχο 111 Lexus IS και GS

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία TOYOTA Ελλάς A.B.E.E., σε συνεργασία µε το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραμμα προληπτικής αντικατάστασης του στεγανοποιητικού παρεμβύσματος αισθητήρα πίεσης καυσίμου αυτοκινήτων LEXUS, μοντέλα GS και IS.



Αυτές είναι οι σοκολάτες που ανακαλούνται από την αγορά

Ο ΕΦΕΤ μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF) και σε συνέχεια επικοινωνίας με την εταιρεία “MARS HELLAS”, ενημερώθηκε για την προληπτική ανάκληση συγκεκριμένων παρτίδων των προϊόντων MARS και SNICKERS που έχουν παραχθεί στην Ολλανδία από την Mars Nederland B.V. κι έχουν διακινηθεί στη χώρα μας από την εν λόγω εταιρεία.