Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Αναγνωστοπουλου



Η Σία Αναγνωστοπούλου πάει στα Σκόπια

Στα σκόπια μεταβαίνει η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών, Σία Αναγνωστοπούλου, όπου θα έχει συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων των δύο χωρών μετά την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών.



Παρεξήγηση Σπαλιάρα και Αναγνωστόπουλου

Παρόλο που κέρδισαν το αγώνισμα και έκαναν μπάνιο, ξυρίστηκαν και χαλάρωσαν δε μπόρεσαν να κρύψουν την ένταση τους.

Το πρωινό σε ένα τραπέζι γεμάτο εδέσματα δεν τους βρήκε και πολύ ήρεμους, ιδίως τον Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος επιτέθηκε στον Κώστα Αναγνωστόπουλο, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να του πει ότι τον ανέχονται.



Ποια πασίγνωστη ηθοποιός είναι αδερφή του μισθοφόρου στο Survivor; (Φωτό)

Όσο περνάει ο καιρός, ακόμη και η ομάδα των Μαχητών από το Survivor, μας γίνεται οικεία και τα πρόσωπα πολύ γνώριμα.

Άλλωστε αν κρίνουμε από την τηλεθέαση καθημερινά "μπαίνουν" σε όλα τα σπίτια των Ελλήνων. Από τους πιο δημοφιλείς παίχτες των Μαχητών, είναι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, γνωστός σε όλους ως μισθοφόρος.



Δυσαρέσκεια για τον ανασχηματισμό από την Σία Αναγνωστοπούλου

Σε δηλώσεις για την αποχώρησή της από το υπουργείο Παιδείας και την κυβέρνηση προχώρησε η Σία Αναγνωστοπούλου, λέγοντας πως εκείνη έκανε ό,τι μπορούσε για να προωθήσει τα θέματα της Παιδείας, προσθέτοντας πως «δεν μπορεί ένας υπουργός να είναι περιφερόμενος».



Αναγνωστοπούλου: Είμαστε έτοιμοι για να ανοίξουν τα σχολεία στις 12 Σεπτεμβρίου

Όλα είναι έτοιμα για να ανοίξουν τα σχολεία στις 12 Σεπτεμβρίου κανονικά, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, από την Κόρινθο, η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας - Έρευνας και Θρησκευμάτων, Σία Αναγνωστοπούλου.

 



Αναγνωστοπούλου: Πρέπει να αλλάξει το σύστημα εισαγωγής στα πανεπιστήμια

Μέσα από διάλογο, συναίνεση των κομμάτων και χωρίς κανέναν αιφνιδιασμό για τους μαθητές θα προχωρήσουν οι όποιες αλλαγές στο σύστημα εισαγωγής στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, σύμφωνα με όσα δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου, στον ραδιοσταθμό του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM».