Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

ανάγκη



"Πρόθεσή μας είναι να βοηθήσουμε όσους από τους πολίτες έχουν ανάγκη τη ρύθμιση"

Στο σχέδιο της κυβέρνησης για την εφαρμογή των 120 δόσεων στην ρύθμιση οφειλών στο δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία, αναφέρθηκε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος κατά την ομιλία του στην εκδήλωση με θέμα "Οικονομία και Κοινωνία μετά τα μνημόνια" που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Δεσκάτης στα Γρεβενά.



Νυκτερινές επισκέψεις στιν τουαλέτα - Τι σημαίνουν και που οφείλονται

Ένας στους τρεις ανθρώπους ηλικίας άνω των 30 ετών και ένας στους δύο μετά τα 55 ξυπνά κάθε βράδυ στη μέση της νύκτας από την ανάγκη να πάει στην τουαλέτα.



Τουρκία: Ήρθη η κατάσταση εκτάκτου ανάγκης

Ήρθη το καθεστώς εξαίρεσης το οποίο είχε επιβληθεί μετά την απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος του Ιουλίου του 2016, η οποία εξώθησε την Άγκυρα να εξαπολύσει μια σειρά εκκαθαρίσεων σε κρατικούς και μη θεσμούς.



Παυλόπουλος: Ανάγκη να καταστήσουμε την Ελλάδα ισχυρή και αξιοσέβαστη

«Την ανάγκη να αποκαταστήσουμε το κύρος του τόπου μας, τόσο στο πεδίο της ευρωπαϊκής μας οικογένειας όσο και διεθνώς, στο ύψος εκείνο που δίνει στον λαό μας και το έθνος μας τη δύναμη και τα εφόδια για να προσθέσει τη δική του συμβολή στο χτίσιμο του σύγχρονου κόσμου» υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, κατά τον χαιρετισμό του σε ημερίδα με θέμα «Η Ελλάδα στον Σύγχρονο



Μαζί για το Παιδί: Μοιράζοντας ευτυχία και δώρα σε 500 παιδιά σε ανάγκη

To Μαζί για το Παιδί, αυτές τις γιορτές έγινε «Άγιος Βασίλης» για περισσότερα από 500 παιδιά απόρων και χαμηλών εισοδημάτων οικογενειών μέσω της δράσης «Secret



Δήμος Αθηναίων: Διένειμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης εν όψει εορτών

Μετά τις γιορτές θα πραγματοποιηθεί και διανομή νωπού κρέατος. Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε, σχεδόν, 25.000 οικονομικά αδύναμους, διένειμε ο Δήμος Αθηναίων, αυτές τις ημέρες, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.