Δευτέρα 23 Ιουνίου 2025 -

αμπου νταμπι



Τους 51,6 βαθμούς Κελσίου, άγγιξε η θερμοκρασία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα βίωσαν την Παρασκευή, την υψηλότερη θερμοκρασία που έχει καταγραφεί ποτέ για μήνα Μάιο, από τότε που τηρούνται δεδομένα (2003): ο υδράργυρος σκαρφάλωσε στους 51,6 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Μετεωρολογίας (NCM).



Απάτες με ταξίδια στο Άμπου Ντάμπι: Τι ποινή αντιμετωπίζει η 38χρονη PR

Παρουσιαζόταν ως πρώην δημοσιογράφος, τάζοντας πολυτελή ταξίδια στο εξωτερικό σε εξαιρετικά δελεαστικές τιμές. Η γυναίκα, η οποία συνελήφθη, έπαιρνε τα χρήματα από τα ανυποψίαστα θύματά της, πουλούσε «αέρα» τις περισσότερες φορές και στη συνέχεια σκαρφιζόταν διάφορες δικαιολογίες και υποσχέσεις για να μην τους τα επιστρέψει ποτέ.



Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μετέτρεψαν το Άμπου Ντάμπι σε… Πειραιά. Βίντεο

Αντίστροφα μετράμε για την έναρξη του Final 4 στο Άμπου Ντάμπι, όπου χιλιάδες Έλληνες βρίσκονται ήδη στο εμιράτο για να στηρίξουν τις ομάδες τους.

Εκτιμάται ότι πάνω από 3.000 Ολυμπιακοί θα δώσουν το «παρών» απόψε στον ημιτελικό με τη Μονακό και ετοιμάζονται να κάνουν ΣΕΦ τη «Etihad Arena».



Στο Άμπου Ντάμπι θα φιλοξενηθεί το Final Four της EuroLeague για τη σεζόν 2024-25

Στο Άμπου Ντάμπι θα φιλοξενηθεί τελικά το Final Four της EuroLeague.

Η Γενική Συνέλευση της διοργάνωσης αποφάσισε πως στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα κριθεί ο φετινός τίτλος.



Βρήκαν μαργαριτάρι 8.000 ετών -Το αρχαιότερο στον κόσμο

Το αρχαιότερο φυσικό μαργαριτάρι στον κόσμο ανακαλύφθηκε σε ένα νησί, ανοιχτά του Αμπου Ντάμπι, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Το μαργαριτάρι είναι 8.000 ετών και εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια ανασκαφών στο νησί Μαραουάχ. Η ανακάλυψη αυτή αποτελεί απόδειξη ότι γινόταν εμπόριο μαργαριταριών στην περιοχή από τη Νεολιθική εποχή, σύμφωνα με τις αρχές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.



Στη Σκιάθο βρίσκεται για διακοπές η πριγκίπισσα του Άμπου Ντάμπι