Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 -

αμπου νταμπι



Βρήκαν μαργαριτάρι 8.000 ετών -Το αρχαιότερο στον κόσμο

Το αρχαιότερο φυσικό μαργαριτάρι στον κόσμο ανακαλύφθηκε σε ένα νησί, ανοιχτά του Αμπου Ντάμπι, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Το μαργαριτάρι είναι 8.000 ετών και εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια ανασκαφών στο νησί Μαραουάχ. Η ανακάλυψη αυτή αποτελεί απόδειξη ότι γινόταν εμπόριο μαργαριταριών στην περιοχή από τη Νεολιθική εποχή, σύμφωνα με τις αρχές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.



Στη Σκιάθο βρίσκεται για διακοπές η πριγκίπισσα του Άμπου Ντάμπι



Εντυπωσίασαν τα εγκαίνια του Μουσείου του Λούβρου στο Άμπου Ντάμπι

Με ένα μοναδικό υπερθέαμα πυροτεχνημάτων, που προκάλεσε αίσθηση σε όσους το παρακολούθησαν, γιόρτασε το Άμπου Ντάμπι τα εγκαίνια του νέου Μουσείου του Λούβρου.



Δέκα φωτογραφίες από το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στο Άμπου Ντάμπι

Με τον διάδοχο του θρόνου του Άμπου Ντάμπι, τον Σεΐχη Μοχάμεντ Μπιν Ζάγεντ αλ Νάχιαν, συναντήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (ώρα Ελλάδας) ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο περιθώριο της διεθνούς Διάσκεψης για την Προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, που συνδιοργανώνουν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Γαλλία.



Ξεκίνησε η συνάντηση του Τσίπρα με τον διάδοχο του θρόνου του Άμπου Ντάμπι

Διμερή συνάντηση με τον διάδοχο του θρόνου του Άμπου Ντάμπι, τον Σεΐχη Μοχάμεντ Μπιν Ζάγεντ αλ Νάχιαν, πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο περιθώριο της διεθνούς Διάσκεψης για την Προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, που συνδιοργανώνουν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Γαλλία.



Τετ α τετ Τσίπρα-Ολάντ στο Αμπού Ντάμπι

Το Αμπού Ντάμπι επισκέπτεται ο ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας με αφορμή τη διεθνή Διάσκεψη για την Προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, που συνδιοργανώνουν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Γαλλία, όπου και θα έχει σειρά επαφών.