Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

αμοκ



Πάτρα: Τον έπιασε αμόκ και έκανε γυαλιά καρφιά αυτοκίνητο που άνηκε σε ΑμεΑ

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης, με τους κατοίκους της περιοχής στην Πάτρα να πετάγονται έντρομοι από τα σπίτια τους, σύμφωνα με το tempo24.



Κρήτη: Σε αμόκ Ρώσος τουρίστας - Έσπαγε τα πάντα, χτύπησε αστυνομικό με πυροσβεστήρα

Σοβαρό επεισόδιο με πρωταγωνιστή έναν  τουρίστα σημειώθηκε χθες βράδυ σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti ο νεαρός άνδρας που έχει έρθει για να κάνει διακοπές, βρισκόταν σε εσωτερικό χώρο του ξενοδοχείου μαζί με άλλους ομοεθνείς του όταν ξαφνικά άρχισε να σπάει ότι έβρισκε γύρω του. 



Άντρας σε κατάσταση αμόκ σπάει αυτοκίνητο στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας

Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια οδηγών...περαστικών και θαμώνων καταστημάτων , τις νυχτερινές προς πρωινές ώρες του Σαββάτου ,στην οδό Γερμανού στο ύψος του Αρχαίου Ωδείου.



Φοιτήτρια σε κατάσταση αμόκ προκάλεσε πανικό στο κέντρο της Καλαμάτας (Βίντεο)

Μια 22χρονη φοιτήτρια από το ΤΕΙ Αθήνας, σε κατάσταση αμόκ, πραγματοποίησε τρελή πορεία με κλεμμένο αυτοκίνητο, αργά το βράδυ της Πέμπτης, στο κέντρο της Καλαμάτας και από θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα.



Γυναίκα σε κατάσταση αμόκ ξεσήκωσε το Π. Φάληρο

Σε κατάσταση αμόκ βρέθηκε γυναίκα στο Παλαιό Φάληρο προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση για πολλές ώρες στην γύρω περιοχή . Μάταια οι κάτοικοι προσπαθούσαν να ησυχάσουν την γυναίκα, βραζιλιάνικης καταγωγής, που επι 4 ώρες ούρλιαζε και εκτόξευε ύβρις σε οποίον της μιλούσε, από το μπαλκόνι του διαμερίσματος της.



Έπαθε αμόκ ενώ βρίσκονταν στην οικοδομή και τραυμάτισε δύο εργάτες

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας σε οικοδομή στο Ηράκλειο όταν ένας εργάτης σε κατάσταση αμοκ επιτέθηκε σε δυο συναδέλφους του με αποτέλεσμα τον τραυματισμό και τη μεταφορά τους στο Νοσοκομείο.