Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

αμμος



Φλόριντα: Κοριτσάκι βρήκε τραγικό θάνατο όταν έπεσε και θάφτηκε σε τρύπα που έσκαβε στην άμμο

Ένα σοκαριστικό βίντεο δείχνει λουόμενους που προσπαθούν με τα χέρια τους να ανασύρουν ένα κοριτσάκι που θάφτηκε σε μια τρύπα από άμμο σε παραλία της Φλόριντας.

Δυστυχώς, το παιδί βρήκε τραγικό θάνατο.



Κρατήστε την άμμο έξω από το σπίτι με αυτά τα 6 κόλπα

Τα παιχνίδια στην παραλία είναι υπέροχα, για όσους τουλάχιστον θέλουν να καταναλώνουν το χρόνο και την ενέργειά τους σε κάτι πιο δραστήριο από το να λιώνουν σε μια ξαπλώστρα καταμεσής της παραλίας, χωρίς βέβαια και αυτό να είναι κατακριτέο. Όπως κι αν έχει, ό,τι τύπος κι αν είστε, το να μεταφέρετε την άμμο της παραλίας στο σπίτι δεν το γλιτώνετε.



Εξωτική εικόνα… στην Αρκίτσα - Δείτε ΦΩΤΟ!

Μπροστά σε μια όμορφη εικόνα έχουν βρεθεί αυτές τις ημέρες κάτοικοι και επισκέπτες στην Αρκίτσα Φθιώτιδας.

Το νερό της θάλασσας έχει μετατοπιστεί λόγω της άμπωτης.



21χρονος πνίγηκε σε τρύπα που είχε σκάψει στην άμμο

Χθες το απόγευμα, σε μια παραλία στις ακτές του Ατλαντικού στη Γαλλία, ένας νεαρός άνδρας 21 ετών πνίγηκε αφού έσκαψε μια τρύπα στην άμμο.  Βρήκε το θάνατο όταν εγκλωβίστηκε από την παλίρροια, σύμφωνα με Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο δικαστικές πηγές.



Η νικήτρια του «Ουκρανία Έχεις Ταλέντο», μαγεύει με την άμμο, τη ζωγραφική και τη μουσική στο Μέγαρο Μουσικής

Το 2009 η Ουκρανέζα Ξένια Σιμόνοβα άφησε άφωνους 13.000.000 τηλεθεατές που παρακολουθούσαν το «Ουκρανία Έχεις Ταλέντο», «αφηγούμενη» την ιστορία της πατρίδας της με μια νέα τέχνη που έμελλε να γίνει παγκόσμια γνωστή: sand animation ή αλλιώς το σμίλεμα, η «εμψύχωση» της άμμου. 



Κρατήστε την άμμο της παραλίας μακριά από το σπίτι σας

Τα μπάνια και οι εξορμήσεις στη θάλασσα είναι η αγαπημένη συνήθεια μικρών και μεγάλων το καλοκαίρι, ωστόσο η άμμος είναι πολύ ενοχλητική.