Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

αμερικανική πρεσβεία



Με τον εθνικό ύμνο έξω από την Αμερικάνικη Πρεσβεία ολοκληρώθηκε η πορεία με την αιματοβαμμένη σημαία του Πολυτεχνείου



Συνελήφθη άνδρας που θα πυροδοτούσε εκρηκτικό μηχανισμό έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ στο Κάιρο

Ένας άντρας συνελήφθη έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ στην πρωτεύουσα της Αιγύπτου, σύμφωνα με αναφορές των ξένων ΜΜΕ.

Ο συγκεκριμένος άντρας επρόκειτο να πυροδοτήσει εκρηκτικό μηχανισμό, όμως οι Αρχές του Καΐρου τον πρόλαβαν και τον συνέλαβαν.



Ο Τζέφρι Πάιατ αποχαιρετά τον Τζον Μακέιν

«Εχω τόσες πολλές αναμνήσεις από την επαγγελματική αβρότητα και σοφία που μοιράστηκε ο Γερουσιαστής Μακέιν καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, αλλά μια που θα μου μείνει αξέχαστη είναι η ημέρα που τον σύστησα σε αυτούς τους δύο άλλους θρύλους (σ.σ. τον πρώην ηγέτη της αντιπολίτευσης στην Ουκρανία, Βιτάλι Κλίτσκο και τον τραγουδιστή Σβιάτοσλαβ Βάκαρτσουκ).



Έκρηξη έξω από την αμερικανική πρεσβεία στο Πεκίνο (βίντεο)

Έκρηξη σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ στο Πεκίνο, μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ. 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, λίγο μετά τις 8.00 (ώρα Ελλάδας) ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος και η περιοχή γέμισε από καπνό.



Συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα - Πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα η συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα με κεντρικό ομιλητή τον γγ του κόμματος Δημήτρη Κουτσούμπα ο οποίος θα ανακοινώσει τις θέσεις του Κόμματος σχετικά με τις εξελίξεις στα Βαλκάνια, τη Μ. Ανατολή, την Αν. Μεσόγειο, τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Κυπριακό.



Τον Μάιο ανοίγει την Αμερικανική πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ

Παρά τον "κουρνιαχτό" αντιδράσεων, οι ΗΠΑ δεν... χαμπαριάζουν σχετικά με την απόφασή τους να αναγνωρίσουν την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Μάλιστα η Αμερικανική πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ αναμένεται να ανοίξει τον Μάιο,όπως δήλωσε αξιωματούχος των ΗΠΑ σε διεθνή ΜΜΕ.