Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Αμερικανικές εκλογές 2020



Ο Ερντογάν συνεχάρη τον Μπαίντεν για την εκλογική του νίκη- Το μήνυμά του

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνεχάρη σήμερα τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και την αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις για τη νίκη τους στις προεδρικές εκλογές.


Συγχαρητήρια Γκουτέρες στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο Τζο Μπάιντεν

Ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες συνεχάρη τον εκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και την εκλεγείσα αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις, ανέφερε εκπρόσωπος του ΟΗΕ.


Ντόναλντ Τραμπ: Η Μελάνια «μετρά λεπτά» για το διαζύγιό της

Εκτός από την προεδρικό θώκο και το Οβάλ Γραφείο, ο Ντόναλντ Τραμπ κινδυνεύει να χάσει και τη σύζυγό του, Μελάνια, η οποία φέρεται να «μετρά λεπτά» για το διαζύγιό τους.

Μάλιστα, η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» επικαλείται τις μαρτυρίες πρώην εργαζόμενων στον Λευκό Οίκο για να υποστηρίξει τον ισχυρισμό αυτό.



Ο Τζο Μπάιντεν και οι επείγουσες προτεραιότητες στην ατζέντα του

Να αντιστρέψει την πολιτική ατζέντα του απερχόμενου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ θα επιχειρήσει ο νεοεκλεγείς Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ξαναγράφοντας, ή και διαγράφοντας, «εμβληματικές» επιλογές του Ρεπουμπλικανού προέδρου.



Ετοιμάζεται για την ανάληψη της εξουσίας ο Τζο Μπάιντεν

Μετά τη νίκη του επί του Ρεπουμπλικάνου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο Τζο Μπάιντεν στράφηκε από χθες Κυριακή στις προετοιμασίες για να αναλάβει την εξουσία, θέτοντας στο επίκεντρο δύο προτεραιότητες: τον αγώνα εναντίον της πανδημίας του κορωνοϊού και τη συμφιλίωση της διχασμένης Αμερικής.



ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2020: Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συγχαίρουν τον Τζό Μπάιντεν και την Κάμαλά Χάρις

Μετά τη μεγάλη νίκη, παγκόσμιοι ηγέτες έστειλαν τα συγχαρητήριά τους και μηνύματα συνεργασίας στους νικητές των αμερικανικών εκλογών.

Ελλάδα