Σάββατο 11 Μαΐου 2024 -

Αμαξοστοιχία



Παράκληση στο Αυγόρου για τους δύο Κύπριους φοιτητές που αγνοούνται στα Τέμπη

Κατάμεστος είναι ο Ιερός Ναός των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Αυγόρου, κατά την παράκληση που αναπέμπεται για εντοπισμό του 23χρονου φοιτητή Κύπρου Παπαϊωάννου και της 24χρονης φοιτήτριας Αναστασίας Αδαμίδου που αγνοούνται στα συντρίμια των μοιραίων τρένων που συγκρούστηκαν στην περιοχή των Τεμπών.

 

Ημαθία: Τρένο σκότωσε οδηγό μηχανής - Ανατριχιαστικές εικόνες στη διάβαση του θανάτου

Τραγικό θάνατο βρήκε νωρίς το πρωί, ένας 52χρονος στο Παλαιοχώρι Αλεξάνδρειας στην Ημαθία, όταν παρασύρθηκε από αμαξοοστοιχία.

Τρένο το οποίο κατευθυνόταν προς την Αλεξάνδρεια (εκτελούσε δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Φλώρινα), παρέσυρε τον 52χρονο άντρα ο οποίος οδηγούσε το μηχανάκι του.



Εκτροχιασμός αμαξοστοιχίας στον σταθμό Παλαιοφαρσάλου

Μικρής κλίμακας εκτροχιασμός σε αμαξοστοιχία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σημειώθηκε κοντά στο σταθμό του Παλαιοφάρσαλου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν έχει καταγραφεί τραυματισμός.



Βίντεο – ντοκουμέντο από την τρομερή έκρηξη στο Κάιρο

Σε 20 ανέρχεται μέχρι τώρα ο αριθμός των νεκρών στο Κάιρο, όταν ξέσπασε πυρκαγιά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό “Ραμσής”, αφού αμαξοστοιχία έπεσε πάνω σε μεταλλικές μπάρες.
Μάλιστα παραιτήθηκε ο υπουργός Μεταφορών της χώρας, Χισάμ Αραφάτ, ενώ θερμά συλλυπητήρια εκ μέρους της Ελλάδας για την σημερινή τραγωδία στο Κάιρο μετέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.



Ταλαιπωρία επιβατών από εκτροχιασμό τρένου του ΟΣΕ

Εμπορική αμαξοστοιχία του ΟΣΕ εκτροχιάστηκε το βράδυ της Τρίτης στον σταθμό της Κατερίνης με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν πάρα πολλοί επιβάτες τρένου που ακολουθούσε. 

Oπως μεταδίδει το Larissanet.gr, η εμπορική αμαξοστοιχία που εκτροχιάστηκε προερχόταν από τη Θεσσαλονίκη και είχε προορισμό τη Λάρισα.