Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

άμαξα



Γαμήλια βόλτα με άμαξα για τον Harry και τη Meghan Markle

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα διασχίσουν με άμαξα την αγγλική πόλη Ουίνδσορ αμέσως μετά τον γάμο τους που θα τελεστεί στις 12.00 στις 19 Μαΐου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στον Πύργο του Ουίνδσορ, ανακοίνωσαν σήμερα τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον.



Άμαξα με άλογα συγκρούστηκε με ταξί στο κέντρο της Αθήνας!

Λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Κυριακής, άμαξα με δυο άλογα που εκινείτο στην οδό Αμαλίας, έξω από το Ζάππειο συγκρούστηκε σφοδρά με διερχόμενο ταξί, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του ενός αλόγου.



Ταξί τράκαρε με άμαξα!

Ένα ασυνήθιστο τροχαίο έγινε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας ανάμεσα σε ταξί και μια άμαξα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η άμαξα με δυο άλογα βρισκόταν στην οδό Αμαλίας, έξω από το Ζάππειο όταν συγκρούστηκε σφοδρά με διερχόμενο ταξί, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του ενός αλόγου.



Αυτή είναι η άμαξα που μετέφερε τη σορό του Μεγάλου Αλεξάνδρου και την έσερναν 64 ημίονοι! Δείτε συγκλονιστικές πληροφορίες για το επιβλητικό όχημα

Το 323 π.Χ. ο Μέγας Αλέξανδρος, ο έλληνας βασιλιάς που κατέκτησε τον κόσμο πέθανε σε ηλικία 33 ετών. Η σορός του δεν βρέθηκε ποτέ, αλλά σύμφωνα με αρχαία κείμενα η πομπή που τη μετέφερε από τη Βαβυλώνα ήταν ένα από τα σπουδαιότερα θεάματα που αντίκρισε ποτέ ο κόσμος.