Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Αλβάρο



Παντρεύεται ο Αλβάρο την εκλεκτή της καρδιάς του

Απανωτά τα «χτυπήματα» για την Αθηνά Ωνάση, η οποία μετά από έναν επώδυνο χωρισμό με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, τώρα όπως όλα δείχνουν θα τον «καμαρώσει» να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη Βραζιλιάνα παρουσιάστρια Ντεβίζ Σεβέρο.



Παντρεύεται ξανά ο Αλβάρο! Ορίστηκε η ημερομηνία

Κεφάλαιο στη ζωή του αλλάζει ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς, Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, ο οποίος ετοιμάζεται να παντρευτεί την αγαπημένη του Ντενίζ Σεβέρο.

Το ζευγάρι μετά την έκδοση του διαζυγίου του Ντόντα είπε να μην το καθυστερεί και αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.



Έτσι απατούσε ο Αλβάρο την Αθηνά Ωνάση και δεν το κατάλαβε ποτέ!

Πως ο Αλβάρο κρατούσε κρυφή παράλληλη σχέση από την Αθηνά Ωνάση, επί 8,5 ολόκληρα χρόνια αποκάλυψε ο πρώην προσωπικός σύμβουλος της οικογένειας Ωνάση, Αλέξης Μανθεάκης.



Η διπλή ζωή του Αλβάρο

Νέα σοκαριστικά στοιχεία φέρνει στο φως ο συνεργάτης της «χρυσής κληρονόμου» που καίνε τον Βραζιλιάνο γόη: o κόκκινος φάκελος με τις αποκαλύψεις της περιφρονημένης ξανθιάς ερωμένης φαίνεται πως έφτασε στα χέρια της απατημένης συζύγου, ενώ είχε προηγηθεί μια καυτή βραδιά μεταξύ του Ντόντα και της Βελγίδας συνοδού πολυτελείας στο σπίτι της Αθηνάς στη Φλόριντα



Νέα σοκαριστικά στοιχεία στην φόρα για τον πρώην σύζυγο της Αθηνάς Ωνάση!

O επί χρόνια συνεργάτης της Αθηνάς Ωνάση, Αλέξης Μανθεάκης, φέρνει στο φως σοκαριστικά στοιχεία για τη διπλή ζωή του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.

Σύμφωνα με αυτά ο Ντόντα είχε παράλληλη σχέση τα 8 από τα 11 χρόνια που διήρκεσε ο γάμος του με την Αθηνά με συνοδό πολυτελείας από το Βέλγιο.



Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Αλβάρο - Πως αντέδρασε η Αθηνά Ωνάση; (Φωτό)

Στην Κρήτη σκέφτεται να έρθει διακοπές με τη νέα του αγαπημένη ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, πράγμα το οποίο φαίνεται να έχει εκνευρίσει την Αθηνά Ωνάση.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Λοιπόν», ο Αλβάρο ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει μαζί με την αγαπημένη του Ντενίζ ταξίδι στην Ελλάδα, ενώ σε βραζιλιάνικη ιστοσελίδα μίλησε και για την χώρα μας.