Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021 -
Μερική συννεφιά

12 °C

Σήμερα, 22. Ιανουαρίου 2021

ΑΛΒΑΝΙΚΟΣ ΑΕΤΟΣΝέο κρούσμα «αλβανικού αετού» στις ΕΔ: Στρατιώτης που υπηρετεί στα ελληνοτουρκικά σύνορα τον επιδεικνύει με «καμάρι»

Νέα πρόκληση «επίδειξης αλβανικού αετού» στις ελληνικές ΕΔ φέρεται να δείχνει φωτογραφία στρατιώτη του Ελληνικού στρατού στην οποία τον σχηματίζει με τα χέρια.

Η φωτογραφία έχει δημοσιευθεί σε Αλβανικά ΜΜΕ αλλά και στο Facebook.Νέες προκλήσεις: Παίκτες της Ντουντελάνζ σχημάτισαν τον «αλβανικό αετό» στην Ακρόπολη (φωτογραφία)

Η αποστολή της Ντουντελάνζ επισκέφθηκε την Ακρόπολη, με αφορμή τον αποψινό αγώνα της με τον Ολυμπιακό για το Europa League.Η συγνώμη των Τζάκα, Σακίρι για τον πανηγυρισμό με τον αλβανικό «αετό»!

Τόσο ο Τζάκα όσο και ο Σακίρι βρέθηκαν για τα καλά στο στόχαστρο των Σέρβων για τον πανηγυρισμό τους με τον αλβανικό «αετό» στο ματς των Ελβετών με την Σερβία. Σε τέτοιον βαθμό που να θεωρούνται ανεπιθύμητοι στο Βελιγράδι.Eurovision 2018: Η Ελένη Φουρέιρα απαντά για τον αλβανικό αετό

Μεγάλος σάλος ξέσπασε με τη φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα να σχηματίζει με τα χέρια της τον αλβανικό αετό.

Η τραγουδίστρια που βρίσκεται στη Λισαβόνα για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision εκπροσωπώντας την Κύπρο πόζαρε με τον Αλβανό εκπρόσωπο σχηματίζοντας με τα χέρια τους τον αετό.Σάλος από σκίτσο με τον Κολοκοτρώνη και τον Μπότσαρη να σχηματίζουν τον αλβανικό αετό!

Αναστάτωση έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στα social media με σκίστο που δείχνει τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και τον Μάρκο Μπότσαρη να σχηματίζουν με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό.