Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 -
Ξάστερος ουρανός

2 °C

Σήμερα, 24. Ιανουαρίου 2020

αλογοΓρεβενά: Σκότωσαν άλογο που είχε γεννήσει

Μπροστά σε ένα φρικτό θέαμα, βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης, κάτοικοι της Σμίξης Γρεβενών, που αντίκρισαν ένα νεκρό άλογο, κάτω από τη γέφυρα του χωριού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα άλογο (φοράδα), τεσσάρων ετών, που ήταν πυροβολημένο από κυνηγετικό όπλο, σε δύο σημεία: στην κοιλιά και στο κεφάλι.

Δίπλα στο σημείο, περιφέρονταν και το μικρό πουλάρι του!

 

Χάιδω: Το άλογο στην Ηλεία που κολύμπησε, χάθηκε και επέζησε για 15 μέρες σε ερημική παραλία (εικόνες & βίντεο)

Μία απίστευτη περιπέτεια έζησαν οι κάτοικοι στο Κατάκολο, μόλις συνειδητοποίησαν πως το άλογο που είχε χαθεί επί μέρες στην περιοχή, βρισκόταν μέσα στην θάλασσα.

Η «Χάιδω» όπως λέγεται το άλογο είχε χαθεί πριν 23 μέρες, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να έχει δημοσιεύσει μέχρι και αγγελία για την εύρεση του ζώου.Απίστευτο: Μπήκε στο τρένο με το άλογό του

Νεαρός άνδρας αποφάσισε να πάρει την Τετάρτη το τρένο στην Αυστρία συνοδευόμενος από ένα… άλογο, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που τράβηξαν συνεπιβάτες του και ανήρτησε στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης η εθνική εταιρεία σιδηροδρόμων ÖBBΆλογο που έζησε πριν 40.000 χρόνια ανακαλύφθηκε σε κρατήρα της Σιβηρίας

Ένα ιδιαίτερα καλοδιατηρημένο νεαρό άλογο ηλικίας 40.000 ετών ανακαλύφθηκε από επιστήμονες σε μόνιμα παγωμένο έδαφος σε κρατήρα της Σιβηρίας. Είναι το πρώτο εύρημα τέτοιου είδους στον κόσμο.Άσχημη πτώση από το άλογο για την Αθηνά Ωνάση σε διεθνείς αγώνες

Δεν φαίνεται να πηγαίνουν και πολύ καλά τα πράγματα το τελευταίο διάστημα για την Αθηνά Ωνάση, αν κρίνουμε από το πόσες φορές έχει πέσει από το άλογο της σε αγώνες.

Η πιο πρόσφατη, αυτή που συνέβη στις Κάννες, ήταν η τρίτη μέσα σε λίγες εβδομάδες, σύμφωνα με τον Αλέξη Μανθεάκη που ανάρτησε το υλικό στο Instagram του.