Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

άλμα επί κοντώ



Εντυπωσιακή υποδοχή και για τον Καραλή στο αεροδρόμιο

Ο Εμμανουήλ Καραλής έκανε μια εξαιρετική προσπάθεια στον τελικό του επι κοντώ και πέτυχε ατομικό ρεκόρ με 5.80, φτάνοντας στην 4η θέση στον τελικό σε μια υπέροχη εμφάνιση.

Ένα παιδί που κέρδισε όλο τον κόσμο με το χαμόγελο του και το πόσο απολάμβανε τη κάθε στιγμή στο Τόκιο, ενώ έκανε και ειδική αφιέρωση στους γονείς του.



Καραλής: Ευχαριστώ που μου άλλαξες την ζωή, τα λέμε σε τρία χρόνια

Εμμανουήλ Καραλής συγκίνησε όλη την Ελλάδα με την υπέροχη προσπάθειά του στον τελικό του επί κοντώ και ο ίδιος με ένα όμορφο μήνυμα αναφέρθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες τονίζοντας πως του άλλαξαν την ζωή.



Ολυμπιακοί Αγώνες: Εντυπωσιακός ο Ε.Καραλής - Τέταρτος στον τελικό του άλμα επί κοντώ

Στην πρώτη του παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Εμμανουήλ Καραλής κατάφερε να τερματίσει τέταρτος στον τελικό του επί κοντώ αγγίζοντας τον άθλο του μεταλλίου.



17χρονος αθλητής τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι στη Βέροια

Σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται 17χρονος αθλητής από τη Βέροια, που τραυματίστηκε στο κεφάλι, κατά τη διάρκεια προπόνησης στο επί κοντώ.



Στεφανίδη: Είμαι χαρούμενη που έκανα περήφανη τη χώρα μου

«Είμαι χαρούμενη που έκανα υπερήφανη τη χώρα μου», δήλωσε η Κατερίνα Στεφανίδη στους ξένους δημοσιογράφους, περιγράφοντας με μία φράση όσα ένιωσαν όλοι οι Έλληνες τα ξημερώματα του Σαββάτου.



Νέο βίντεο με την αντίδραση της Στεφανίδη μόλις κέρδισε το χρυσό μετάλλιο!

Τις τελευταίες ώρες όλα τα βλέμματα έχουν στραφεί στη χρυσή Ολυμπιονίκη Κατερίνα Στεφανίδη. Η αντίδρασή της μόλις κατάλαβε ότι κέδρισε το χρυσό μετάλλιο καταγράφηκε από ακόμα μία κάμερα.

Αρχικά, η Στεφανίδη δεν κοιτάει προς τον αγωνιστικό στίβο.

Βρίσκεται κοντά στην εξέδρα και δεν αντιλαμβάνεται ότι η αμερικανίδα απέτυχε στην προσπάθειά της.