Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Αλλάχ



Γαλλία: «Είμαι εδώ για να πεθάνω για τον Αλλάχ» φώναξε ο δράστης

«Είμαι εδώ για να πεθάνω για τον Αλλάχ» και «Θα έχουμε νεκρούς» φώναξε ο δράστης της επίθεσης στο αεροδρόμιο του Παρισιού, σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές.



To ηχητικό ντοκουμέντο του καμικάζι των Βρυξελλών

Μικρά αποσπάσματα από τη «διαθήκη», το ηχητικό ντοκουμέντο που άφησε πίσω του ο Ιμπραχίμ ελ Μπακράουι, ο ένας από τους δύο καμικάζι που ανατινάχτηκαν στις 22 Μαρτίου του 2016 στο αεροδρόμιο Ζαβεντέμ των Βρυξελλών, μετέδωσε σήμερα ο ιδιωτικός ραδιοφωνικός σταθμός του Βελγίου Bel-RTL.



Συνεχίζονται οι έρευνες για τον δράστη που έγραψε «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος» σε εκκλησία

Οι καταστροφές που προκλήθηκαν στον ιερό Ναό του Μιχαήλ Αρχαγγέλου στο Λαγολιό στην Κρήτη και μάλιστα μέρα-μεσημέρι, επαναφέρουν στο προσκήνιο τον άλυτο γρίφο που βασανίζει τα τελευταία χρόνια τις διωκτικές Αρχές σε σχέση με την ταυτότητα του ανθρώπου που κρύβεται πίσω από πολλούς βανδαλισμούς εκκλησιών με εμπρηστικές ενέργειες και φθορές σε εικόνες και ιερά κειμήλια, με την υπογραφή «ο



Κρήτη: Πέταξαν στο Τυμπάκι φυλλάδια για τον Αλλάχ και αποσπάσματα από το Κοράνι

Μια περίεργη υπόθεση ερευνούν από το πρωί οι αστυνομικές Αρχές του Ηρακλείου...

Στο Τυμπάκι της Μεσαράς, άγνωστοι πέταξαν φυλλάδια με αναφορές στον Αλλάχ και με αποσπάσματα από το Κοράνι, και με την υπογραφή «Μουσουλμανική Αδελφότητα Κρήτης».



Μινεσότα: Άνδρας φωνάζοντας για τον Αλλάχ επιτέθηκε με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο

Τρόμος επικράτησε στο εμπορικό κέντρο της Μινεσότα των Ηνωμένων Πολιτειών όταν ένας άνδρας κρατώντας μαχαίρι και φωνάζοντας για τον Αλλάχ επιτέθηκε στον κόσμο τραυματίζοντας οκτώ άτομα, γύρω στις 20:30 τo Σάββατο το βράδυ.

Ωστόσο, η επέμβαση των αρχών ήταν άμεση και ο άνδρας έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα.



Δεν πρόλαβε να εκλεγεί δήμαρχος Λονδίνου και άρχισε την προβολή του Αλλάχ (Βίντεο)

Ο Σαντίκ Καν, νέος μουσουλμάνος, (τύπου Μπουτάρη), δήμαρχος του Λονδίνου, ακόμα δεν μπήκε καλά καλά στο δημαρχείο και επέβαλλε σε όλα τα λεωφορεία στην βρετανική πρωτεύουσα να καλύπτονται με την μουσουλμανική επιγραφή, «Subhan Αλλάχ» (Δόξα Αλλάχ).