Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

All Star Game



All-Star Game NBA 2019: Αυτή είναι η φανέλα του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του All-Star Game έγιναν γνωστά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι αρχηγός για την Ανατολή και δημοσιεύθηκαν κι οι φανέλες των ομάδων!

Η αλήθεια είναι ότι είχαν διαρρεύσει πριν από λίγο καιρό, αλλά τώρα που όλα οριστικοποιήθηκαν, βγήκαν στο φως και οι επίσημες εμφανίσεις.



ΝΒΑ: Αυτοί είναι οι παίκτες που θα παίξουν στο All Star Game

Οριστικοποιήθηκαν οι βασικοί και αναπληρωματικοί που θα αγωνιστούν στο φετινό All Star Game στο οποίο φυσικά θα λάβει μέρος και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Με πολλές αλλαγές θα διεξαχθεί φέτος το All Star Game. Βασικότερη το ότι πλέον στο Λος Άντζελες δεν θα δούμε το γνωστό Ανατολή εναντίον Δύσης.



Τα ξημερώματα η μεγάλη στιγμή του Αντετοκούνμπο

Στη Νέα Ορλεάνη, χτυπά αυτές τις ώρες η καρδιά του αμερικάνικου μπάσκετ: το Αll Star Game, αλλά και όλων των Ελλήνων.

Στη γιορτή του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο, που για πρώτη φορά έχει χρώμα ελληνικό, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γίνεται ο πρώτος Ελληνας μπασκετμπολίστας που δίνει το «παρών» στην αρχική πεντάδα αυτού του φαντασμαγορικού σόου. 



Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η επίσημη φωτογράφηση για το All Star Game

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στη Νέα Ορλεάνη και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό εν όψει του All Star Game, όπως συνηθίζεται όλα αυτά τα χρόνια για τους αστέρες του αθλήματος.