Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

αλιμος



Καραμπόλα με επτά οχήματα στη λεωφόρο Αλίμου – Δύο τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (08/04) στη διασταύρωση της λεωφόρου Αλίμου με τη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Το τροχαίο είχε ως αποτέλεσμα καραμπόλα επτά οχημάτων.

Στελέχη της ΕΛΑΣ και της Πυροσβεστικής μεταβαίνουν άμεσα στο σημείο.



Άλιμος: Σύγκρουση σκαφών – 35χρονη τραυματίστηκε ελαφρά

Σύγκρουση σκαφών σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (21/2) στην περιοχή του Αλίμου.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, σκάφος ελληνικής σημαίας συγκρούστηκε ελαφρά με ναυταθλητικό σκάφος, το οποίο συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας στη μαρίνα του Αλίμου.



Θρίλερ με μυστηριώδη εξαφάνιση γυναίκας

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση εξαφάνισης της Λίλας Αβραμίδου, επίτιμης προέδρου του Σωματείου γνωστού εκπαιδευτικού οργανισμού της Αθήνας, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης 27 Αυγούστου από πάρκινγκ της παραλίας του Αλίμου.



Γιαγιάδες έπαιξαν ξύλο με τις μαγκούρες στον Άλιμο

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στον Άλιμο, όταν δύο γιαγιάδες ηλικίας... 81 και 95 ετών, πιάστηκαν στα χέρια, αλλά και στις... μαγκούρες.

Μάλιστα, η κατάσταση ξέφυγε τόσο πολύ εκτός ορίων, που για να σταματήσει χρειάστηκε παρέμβαση της αστυνομίας.



Τραγωδία στον Άλιμο: Τον σκότωσε το τραμ – Έσωσε τη βαφτιστήρα του

Mια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα το μεσημέρι, στις γραμμές του τραμ, ακριβώς έξω από την κεντρική είσοδο της «Ακτής του Ήλιου», στον Άλιμο. Ένας 61χρονος που πήγαινε για μπάνιο με την 9χρονη βαφτιστήρα του, στην προσπάθειά του να περάσει απέναντι, παρασύρθηκε από το τραμ που ερχόταν, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.



Του έκοψαν το ρεύμα και τα έκανε «γυαλιά καρφιά» στη ΔΕΗ Αλμυρού

Πανικός δημιουργήθηκε χθες στις 14.00 το μεσημέρι στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στον Αλμυρό Μαγνησίας, όταν ένας 53χρονος άνδρας εισέβαλε στα γραφεία και απείλησε θεούς και δαίμονες για τη διακοπή ηλεκτροδότησης της κατοικίας της μητέρας του.

Ο άνδρας πήγε στον προϊστάμενο του καταστήματος και στα ταμεία και βρίζοντας απαιτούσε την άμεση επανασύνδεση του ρεύματος.