Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

ΑΛΕΞΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ



Αλέξης Γεωργούλης: Με περιμένουν όπου με βρουν, όχι μόνο στη γωνία..BINTEO

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» εμφανίστηκε ζωντανά μέσω skype από τη Λάρισα ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος αναφέρθηκε στο πολυσυζητημένο του μηδενικό Πόθεν Έσχες για τη χρονιά που πέρασε.



Η… παρθενική ερώτηση του Γεωργούλη στο Ευρωκοινοβούλιο αφορά κάτι που δεν έχετε φανταστεί!

Καθήκοντα στις Βρυξέλλες ανέλαβε ο Αλέξης Γεωργούλης που εκλέχτηκε ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Ο κ. Γεωργούλης έκανε την πρώτη του ερώτηση στην ευρωβουλή η οποία αφορά ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα των τελευταίων ημερών: την εφαρμογή FaceApp.



Αλέξης Γεωργούλης: «Έχω τρία χρόνια να κάνω σχέση»

Ο Αλέξης Γεωργούλης δήλωσε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο πως εδώ και τρία χρόνια δεν έχει κάνει κάποια σχέση. Οι σχέσεις όπως είπε χρειάζεται σχέδιο για να στεριώσουν, θυσίες, αλλά και μια άλλη ζωή ενδεχομένως από αυτή που κάνει ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αμερική.



Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος ο Αλέξης Γεωργούλης

Την παραίτηση του από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου του Δήμου Λαρισαίων υπέβαλε ο δημοφιλής ηθοποιός, Αλέξης Γεωργούλης.

 

 

Ο ηθοποιός, απέστειλε την επιστολή της παραίτησής του στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρη Τάχο, επικαλούμενους επαγγελματικούς λόγους.