Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

αλεξιπτωτιστης



Η αμήχανη στιγμή που αλεξιπτωτιστής... προσγειώνεται σε κολόνα μπροστά στα μάτια της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Επική γκάφα για αλεξιπτωτιστή, ο οποίος κατέληξε “αγκαλιά” με μία κολόνα φωτισμού, στην προσπάθειά του να προσγειωθεί κρατώντας την ισπανική σημαία, κατά τη διάρκεια παρέλασης στη Μαδρίτη για τον εορτασμό της εθνικής επετείου.



Η επίσημη ανακοίνωση του ΓΕΣ για τον αλεξιπτωτιστή που τραγουδούσε "Μακεδονία Ξακουστή"

Θέση στο θέμα με τον αλεξιπτωτιστή που τραβούσε βίντεο τον εαυτό του στον αέρα ενώ τραγουδούσε το «Μακεδονία Ξακουστή», πήρε με ανακοίνωση που εξέδωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού.



Αλεξιπτωτιστής άνοιξε πυρ σε στρατόπεδο στην Κρήτη

Συνελήφθη από την Αστυνομία ο στρατιώτης-καταδρομέας (2018 Γ΄ ΕΣΣΟ) της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών (ΜΑΛ) Χανίων, ο οποίος στις 10.30 το πρωί σήμερα, ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού στο Στρατόπεδο Εφέδρου Ανθυπολοχαγού «Νικολάου Αποστολάκη», για αδιευκρίνιστη μέχρις στιγμής αιτία, εγκατέλειψε τη θέση του σκοπού όπου βρισκόταν, πυροβόλησε με το όπλο του στον αέρα και κινήθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση



Τραγικό: Αλεξιπτωτιστής του αμερικανικού Ναυτικού σκοτώνεται σε επίδειξη στο λιμάνι της Νέας Υόρκης (Βίντεο-ΣΟΚ)

Ενα μέλος της ειδικής ομάδας αλεξιπτωτιστών ελεύθερης πτώσης του αμερικανικού Ναυτικού σκοτώθηκε χθες όταν δεν κατάφερε να ανοίξει το αλεξίπτωτό του ενώ εκτελούσε έναν εναέριο ελιγμό, στο πλαίσιο ενός ετήσιου φεστιβάλ του Ναυτικού στο λιμάνι της Νέας Υόρκης.