Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Αλεξανδρούπολη



Σκρέκας: Το FSRU Αλεξανδρούπολης ενισχύει την εθνική ασφάλεια και την τοπική οικονομία

«Η Αλεξανδρούπολη έχει μετασχηματιστεί σε ενεργειακή πύλη εισόδου στη Νοτιανατολική Ευρώπη, με τα έργα υποδομών που έχουν γίνει την τελευταία πενταετία και προσδοκούμε να στηρίξουμε περαιτέρω την μεταποίηση και την παραγωγική βάση της περιοχής, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να διασφαλίσουμε ευημερία και ευζωία για τους κατοίκους της περιοχής».



Σα να μην υπάρχει κορονοϊός! Εικόνες – σοκ από γάμο στην Αλεξανδρούπολη και επέμβαση της Αστυνομίας

Είναι απίστευτα τα όσα έγιναν χθες βράδυ, σε μουσουλμανικό γάμο, στην οδό Άβαντος στην Αλεξανδρούπολη. Τεράστιος αριθμός ανθρώπων πήγε στο σημείο και χωρίς κανένα μέτρο προστασίας από τον κορονοϊό, άρχισε να γλεντάει!



Αλεξανδρούπολη-Κορωνοϊός: Τι αναφέρει το ξενοδοχείο όπου έγινε το γαμήλιο γλέντι

Aνακοίνωση εξέδωσε το ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης “ΝΕΦΕΛΗ” όπου το προηγούμενο Σάββατο

έγινε το γαμήλιο γλέντι του γάμου από το οποίο φέρεται να ξεκίνησε η αλυσίδα κρουσμάτων κορονοϊού.

 



Συναγερμός στην Αλεξανδρούπολη για θετικό κρούσμα κορονοϊού σε γάμο

Μετά τα περιστατικό σε γάμο στη Θεσσαλονίκη ένας νέος συναγερμός σήμανε από θετικό κρούσμα σε γάμο, αυτή τη φορά στην Αλεξανδρούπολη.



Αλεξανδρούπολη: Το Λιμενικό διέσωσε 22 αλλοδαπούς

Περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος εντόπισε και διέσωσε σήμερα τα ξημερώματα είκοσι δύο μετανάστες - πρόσφυγες που επέβαιναν σε πνευστή λέμβο, στη θαλάσσια περιοχή νότια της Αλεξανδρούπολης.



Το πλοίο «Άρτεμις» στη γραμμή Σαμοθράκη – Αλεξανδρούπολη

To επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «ΑΡΤΕΜΙΣ» της εταιρείας Hellenic Seaways θα εξυπηρετεί από σήμερα Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019 έως την 01/09/2019 την ακτοπλοϊκή γραμμή Αλεξανδρούπολης - Σαμοθράκης, καθώς τα δύο πλοία της ΣΑΟΣ, που εξυπηρετούσαν τη συγκεκριμένη δρομολόγηση, εξακολουθούν να παραμένουν ακινητοποιημένα λόγω μηχανικής βλάβης από την Κυριακή 11 Αυγούστου.